Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 22-04-10   #1

Metin 2 Mod 2010 M_E_L_İ_H Den !!! İNDİR ALTERNATİF LİNKLİ

forumexe.com - Metin 2 Mod 2010 M_E_L_İ_H Den !!! İNDİR ALTERNATİF LİNKLİ
Arkadaşlar Beklediğiniz Metin 2 Mod Turkey 2010 Karşınızda... LoRTGeN Gururla Sunar.. !!
BİTMEDİ..
*Bağlantı Hatası Sunucuya Bağlanıyor Donuklukları Yok
*Yalnız Fy Longju Oynayanlar K.bakmasın İp Sini Bulamadım Ama Zaten Pek Kişi Oynamıyor
*Fy Longjuyt2 Ninkini Koydum Ama Gerçek İp Si İle
*Daha Hata Yok !!
*Görevler Türkçe
*Slotların Adları Türkçe... !! ve görelebilir...
*Gardiyan Çalışıyor..
*Şehir Bekçisi Hariç Tüm NPC Lerin Adları Türkçe...

***KesinLikle Alıntı Değildir..

Size Linkini Vermekte Emin Değilim... Çünkü Bu Forumda Emeğe Saygı Yok Daha Önce Lonca Simgesi Bağlantı Hatalarını Onarma Gibi Konular Açtım Yüzlerce Click Bir Teşekkür Bile Yok...

İŞTE RESİMLER... !!!

Süperde Bir Sunucuya Giriş Alanı Var Oranın SS Yi Almadım...

Karekter seçim alanı.. enter sonrası ve map değişiminde süper 5D Resimler var...

Slotların Adların bak silahimin parlamasina bak xD

NOT: BU SS LER Fy Longjuyt 2 Den Alınmıştır Ayrıca Tramola Danda Fy Longjuyt 2 Ye Giriş Yapabilirsiniz... Yalnız... Ufak Bir değişiklik var ssdkine göre NORMAL Yerine Açık CH LER 3 TANE Fy Longju Yerine Tramola Yaziyor

______________________________ ______________________________ ________________________
DOWNLOAD LINS !!

ALTERNATiF !!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ÜYE OLMAK iCiN TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ÜYE OLMAK iCiN TIKLAYIN...]

Rar Pw : LoRTGeN

Şimdi Nasıl Yapacağınızı Anlatiyorum Bilenler Bilir Bilmeyenlere Yaziyorum...

1*Önce Oyunu Kaldırın Tekrar Kurun ...
2*Sonra Rar Dosyasını Açın Ve İçinde Ne Var Ne Yok Komple Metin 2 yi kurdugunuz yere ?:/Program Files/Metin2_Turkey in içine atın değişimi kabul edin sonra ?:/Program Files/Metin2_Turkey/lortgen.exe den oyuna girin...

ALINTIDIRR...

lRaZoRl Nickli Üyenin Son 5 Konusu
Konu Forum Son Cevaplayan Cevaplar Gösterim Cevap Tarihi
sXe 11.8 Cfg Cıktı , sXe 11.8 Aim Cfg , sXe 11.8 Özel Cfg , sXe 11.8 Özel Aim Cfg Counter Cfg Wall Hack Team furkanbaba639 2 490 03-01-12 16:28
LessoN CFG/Deneyin görün-KUSURSUZ CFG-[ByM_E_L_İ_H]İNDİR Counter Cfg Wall Hack Team Sound The Rock 9 829 03-01-12 16:16
Nesquik CFG v4 (2012 En iyi Cfg!)[ByM_E_L_İ_H]İNDİR Counter Cfg Wall Hack Team trkobe123 9 2685 03-01-12 16:04
Metin Exe Pvp Server çok yakında açılacaktır... Genel Sohbet Dindar 20 1463 26-06-11 15:19
Silkroad AutoLogin Client 1.198 - Otomatik Enter Programı Silkroad Online osman105 4 1284 20-03-11 22:39