Windows 7 için OEM LOGO & Sertifika & Ürün Anahtarı - %100 Lisans Bütün Sürümler konusu, Windows 7 forumunda tartışılıyor.
Konu ile alakalı etiketler:
windows 7 ultimate ürün anahtarı, windows 7 professional etkinleştirme anahtarı, windows 7 ultimate ürün anahtarı etkinleştirme, windows 7 professional lisans anahtarı, logo lisans anahtarı, windows 7 professional ürün anahtarı, windows 7 ultimate ürün anahtarı indir, win 7 ultimate ürün anahtarı, windows 7 ürün anahtarı tüm versiyonlar, win 7 professional ürün anahtarı, windows 7 ultimate lisans anahtarı, windows 7 oem logo, windows 7 ultimate 64 bit ürün anahtarı, ürün anahtarı windows 7 ultimate, windows 7 ultimate ürün anahtarı etkinleştirme 2011,
| Yeni Konu Aç Konuyu Cevapla |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri | Paylaş |
|
|
#1 |
![]() |
Windows 7 için OEM LOGO & Sertifika & Ürün Anahtarı - %100 Lisans Bütün Sürümler
forumexe.com - Windows 7 için OEM LOGO & Sertifika & Ürün Anahtarı - %100 Lisans Bütün Sürümler ![]() Windows 7 için OEM LOGO & Sertifika & Ürün Anahtarı - %100 Lisans Bütün Sürümler * 52 markaya ait OEM Logo mevcuttur. * Modlu BIOS'lar için toplamda 78 sertifika mevcuttur. * Vista ve Windows 7'nin tüm sürümleri için ve Windows Server 2008 ve Windows Server 2008 R2 için OEM keyler mevcuttur. * Çalıştırıldığı anda Windows 7'nin hangi versiyonununda çalıştırıldığını otomatik algılar ve ona göre OEM key seçeneklerini sunar * Çalıştırıldığı sistemde BIOS'un hangi marka ile uyumlu olduğunu otomatik algılar ve ona göre OEM Logo ve sertifika önerir. (tabi siz istediğiniz OEM Logoyu yükleyebilirsiniz. ![]() ![]() Eset Smart Security 4.2.40.26 ile TARANDI ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ÜYE OLMAK iCiN TIKLAYIN...] ![]() |
LegendLord Nickli Üyenin Son 5 Konusu
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevaplayan | Cevaplar | Gösterim | Cevap Tarihi |
|
|
İnternet & Download Araçları | celaptasli | 2 | 4351 | 18-03-11 01:44 |
|
|
Genel Programlar | LegendLord | 0 | 3662 | 18-03-11 01:06 |
|
|
İnternet & Download Araçları | Hasi | 3 | 1227 | 17-03-11 22:42 |
|
|
Antivirüs & Güvenlik | muammer103 | 3 | 1368 | 17-03-11 22:11 |
|
|
İnternet & Download Araçları | LegendLord | 0 | 1015 | 17-03-11 21:34 |
| FoRuMeXe.CoM'a Hoşgeldiniz ...! |
![]() Forumexe.com Ziyaretçisi; Sitemizden faydalanmak için TIKLAYINIZ Üye Olursanız Bu Yazılar ile Karşılaşmayacaksınız.. Üye Olmak İçin TIKLAYIN Kapatmak için Tıklayınız.! |
|
|
#2 |
![]() |
Cevap: Windows 7 için OEM LOGO & Sertifika & Ürün Anahtarı - %100 Lisans Bütün Sürüml
TşkLeR DosTum Büyük Çıkış YakaLaDın
|
![]() Forumexe.com Ziyaretçisi; Sitemizden faydalanmak için TIKLAYINIZ Üye Olursanız Bu Yazılar ile Karşılaşmayacaksınız.. Üye Olmak İçin TIKLAYIN Kapatmak için Tıklayınız.! |
|
|
#3 |
![]() |
dosya kaldırılmış yeniden yükleyebilirmisiniz?
|
| Yeni Konu Aç Konuyu Cevapla |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|