Mac and Cheese Nasıl Yapılır - Forumexe | Dünyanın En Büyük Oyun Forumu & MMO Forum Sitesi
Alt 21 Eylül 2019, 23:34 #1
Senior Member
 
Exe Statü : Registered Users
Üyelik tarihi: 09 Mayıs 2012
Yaş: 24
Mesajlar: 3.211
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Tecrübe Puanı: 0
#Berkay
#Berkay #Berkay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Group: Registered Users
Üyelik tarihi: 09 Mayıs 2012
Yaş: 24
Mesajlar: 3.211
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Tecrübe Puanı: 0
#Berkay
Standart Mac and Cheese Nasıl Yapılır

[ATTACH type="full" align="left"]125[/ATTACH]
Mac and Cheese Tarifi İçin Malzemeler
  • 1 paket bukle makarna
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığ ıun
  • 2 su bardağı soğuk süt
  • 1 tatlı kaşığı hardal (damak zevkinize uymuyorsa kullanmamanızı öneririm)
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1,5 su bardağı rendelenmiş cheddar peyniri
  • 1/2 su bardağı toz parmesan peyniri
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1/4 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
Mac and Cheese Tarifinin Püf Noktası
Makarnanın haşlama süresini damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.Sosu içine çekmesi için makarnayı soğuk su ile durulamayın.
Mac and Cheese Tarifinin Pişirme Önerisi
Yumurta ve un yerine daha yoğun bir kıvam elde etmek için makarnaya 1 su bardağı kadar çırpılmış ekşi krema ekleyebilirsiniz. Ekşi kremayı süzme yoğurt ve çiğ kremayı karıştırarak hazırlayabilirsiniz. Baharatlı tatlardan hoşlanıyorsanız sos karışımına bir miktar rendelenmiş muskat cevizi ilave edin. Elbette arzu ettiğiniz makarna çeşidini kullanabilirsiniz.

Mac and Cheese Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Derin bir tencerede suyu kaynatın. Arzuya göre zeytinyağı eklediğiniz kaynar suda makarnayı, 8-10 dakika kadar haşlayın.
  2. Makarnanın peynirli sosu için; tereyağını küçük bir sos tenceresinde eritin. Unu; kokusu çıkıp, hafif bir renk alana kadar 1-2 dakika kadar kavurun.
  3. Kavrulan una soğuk sütü azar azar katıp, topaklanmaması için hızlı bir şekilde karıştırın. Tuz ve taze çekilmiş karabiberi ilave edin. Kısık ateşte 5 dakika kadar kaynatın.
  4. Ocaktan aldığınız sos karışımını ılınması için 3-4 dakika kadar bekletin. Yumurta sarısı, hardal, rendelenmiş cheddar peyniri ve toz parmesan peynirini ekleyin. Peynirler sosun kendi sıcaklığında eriyene kadar bir çırpıcı yardımıyla karıştırmayı sürdürün.
  5. Haşlanan makarnayı, suyunu süzdükten sonra sos karışımı ile harmanlayın. Isıya dayanıklı bir fırın kabına alıp, üzerini düzelttiğiniz peynirli makarnayı önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika kadar pişirin.
  6. Peynirler eriyip, üzeri hafif bir şekilde kızardığı zaman hazırladığınız makarnayı fırından alın. 10 dakika kadar dinlendirdikten sonra dilimlere ayırıp, servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın.
#Berkay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile CevaplaAlıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Keşkül | - »

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.


b2b yazılım
irc forum akıllı kürsü uc satın al rise online android forum penis büyütme
DMCA.com Protection Status
deneme bonusu