Tavuklu Kerevizli Çorba

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
15 Ocak 2010
Mesajlar
17,143
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
-k1nq`LioN*
Malzemeler

·[FONT=&quot] [/FONT]1 adet kereviz (yapraklarıyla birlikte)
·[FONT=&quot] [/FONT]75 gr tavuk göğsü (Derisi alınmış)
·[FONT=&quot] [/FONT]4 yemek kaşığı bulgur
·[FONT=&quot] [/FONT]1 küçük boy kuru soğan
·[FONT=&quot] [/FONT]1 orta boy havuç
·[FONT=&quot] [/FONT]4 su bardağı su
·[FONT=&quot] [/FONT]Tuz, karabiber

Yapılışı
·[FONT=&quot] [/FONT]Önce tavuk göğsünü haşlayıp küp küp doğrayın.
·[FONT=&quot] [/FONT]Sebzeleri yıkayıp soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın. Kereviz yapraklarını ince ince kıyın.
·[FONT=&quot] [/FONT]Tencereye tavuk göğsünü, sebzeleri koyup üzerine suyunu, tuzunu ve karabiberi ekleyin.
·[FONT=&quot] [/FONT]Sebzeler pişene kadar kaynatın ve sıcak servis yapın. Vaktiniz darsa düdüklü tencere kullanmanızı öneririm.
 
Geri
Üst