17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
Malzemeler
·[FONT="] [/FONT]1 adet kereviz (yapraklarıyla birlikte)
·[FONT="] [/FONT]75 gr tavuk göğsü (Derisi alınmış)
·[FONT="] [/FONT]4 yemek kaşığı bulgur
·[FONT="] [/FONT]1 küçük boy kuru soğan
·[FONT="] [/FONT]1 orta boy havuç
·[FONT="] [/FONT]4 su bardağı su
·[FONT="] [/FONT]Tuz, karabiber
Yapılışı
·[FONT="] [/FONT]Önce tavuk göğsünü haşlayıp küp küp doğrayın.
·[FONT="] [/FONT]Sebzeleri yıkayıp soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın. Kereviz yapraklarını ince ince kıyın.
·[FONT="] [/FONT]Tencereye tavuk göğsünü, sebzeleri koyup üzerine suyunu, tuzunu ve karabiberi ekleyin.
·[FONT="] [/FONT]Sebzeler pişene kadar kaynatın ve sıcak servis yapın. Vaktiniz darsa düdüklü tencere kullanmanızı öneririm.
·[FONT="] [/FONT]1 adet kereviz (yapraklarıyla birlikte)
·[FONT="] [/FONT]75 gr tavuk göğsü (Derisi alınmış)
·[FONT="] [/FONT]4 yemek kaşığı bulgur
·[FONT="] [/FONT]1 küçük boy kuru soğan
·[FONT="] [/FONT]1 orta boy havuç
·[FONT="] [/FONT]4 su bardağı su
·[FONT="] [/FONT]Tuz, karabiber
Yapılışı
·[FONT="] [/FONT]Önce tavuk göğsünü haşlayıp küp küp doğrayın.
·[FONT="] [/FONT]Sebzeleri yıkayıp soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın. Kereviz yapraklarını ince ince kıyın.
·[FONT="] [/FONT]Tencereye tavuk göğsünü, sebzeleri koyup üzerine suyunu, tuzunu ve karabiberi ekleyin.
·[FONT="] [/FONT]Sebzeler pişene kadar kaynatın ve sıcak servis yapın. Vaktiniz darsa düdüklü tencere kullanmanızı öneririm.