0neLook# v1 C.F.G ~>d l l System iLe !!!!

0
EXE RANK

sercanozbks

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sercanozbks
Netbilqini Ailesi yeni bir Versionla karşılaşma zamanı qeLdi

0neLook# v1 CfG 3 Versiondan oluşucaktır.Bu v1 sürümüdür.Sürümler ardı ardına gelmiyecektir.İlk Sürüm yeterli ilgi ve alakayı görürse v2 de gelecektir.Bu CfG mizde Dll dosyası mevcuttur.Dll dosyası kendi tarafımdan yazılmıştır [PDF] Programları ile.Kesinlikle oynanmamasi gereken dosyadır.Özelliklere gelicek olursak :

" 0neLook# v1 SpacaLite "

~ > No recoiL [Cfg içinde bizzat %100 Çalışan komutu vardır Sadece Yönetici arkadaşlara özelden paylaşabilirim]

~ > White Wall

~ > Liqht Map

~ > Setburst Settinqs

~ > Rate Settinqs [ 1mbit dir.Farklı kullananlara kendş ayarlarını kodlamasını öneririm]

~ > Cross Settinqs [ Fazla büyümez]

~ > m4a1 ak47 mp5 usp deaqLe SettinqS

~ FnisH ~

KuruLum : İçinden Çıkan tüm dosYaları cfg atılan kısma atınız.[dll ler dahil]

Sxe açınız.Oyuna giriniz.Consola exec 0neLooK.cfg yazınız.

Uyarı ve Öneriler : Oyuna her girdiğinizde mevcut configi silip sonra oyunu açmalısınız.
içindeki hANQ.dll istediğiniz cfg le kullanabilirsiniz.Yalnız HanqmaN.dll Sadece 0neLooK Cfg le uyumludur.

Not v2 sürümde Özel Scripler bulunacaktır.

Link

Virüs Total Sonuçları : Virustotal. MD5: ffc2cfb9f99eeecef26c61b2afb648c4

1 Teşekkürü 1 Yorumu Çok görmeyiniz.

Sayqılar. By HanqmaN Sundu !! [ C.F.G Coder ]

ne yani dll'yi senmi kodladın :D madem win32 koderisin neden cfg deilde aim programı fln yapmadın :D

Birşey daha eklemek istiyorum ... cfg de şifrelenmiş komutlar var + dll yi nasıl enjekte edicek cstrike ? öyle enjekte etseydi wall aim speed hepsini açardık ...

eyw saolsın deniyek

Yabancı sitelerde bunun bir çok örnekleri var.İsteyen Hiç cfg açmadan Sadece dll leri atıp farkı görebilir.Evet HanqmaN olanı ben kodladım.İnternette araştırırsanız bunun için çok kolay programlar var.Ben kodladımdan ziyade program kodladı.

İyi günler.

şimdi bu .dll dosyalarının görevi nedir ne işe yarar biraz açıklarmısn.Mesela hANQ.dll ne işe yarıyor ?

Aslında cfg açmamak için bir şey.Def oynayıp sadece onları atıp oynayabilirsin.CFG codları bildigimiz hepsi onun içinde okadar.

Tam olarak ne işe yarıyor dLL'ler?

yETERLİ AÇIKLAMAYI YAPTIM.

bende pRogram var Her Turlu Dll yi acablıorum ahaha :D:D

sendeki programdan bahsettırme ıstersen xD

peki 1.6 uyumlumudur

Önemli değil 1.5 1.6 farketmez

Geri