0p[ss]imisT* Farkıyla Manyaq hs attıqın kafaya inanmıyorsan İndir Gör

0
EXE RANK

-0p[ss]imi`sT* bRk`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-0p[ss]imi`sT* bRk`
Ark... uzun zamandan sonra yeni cfgle Karşınızdayız Bu Cfgle hs atmanız cok kolay indirin ve görün ...:)

cfg özellikleri

%85 hs
%15 şi bilek
deaqleyle tek atması
colt ve ak47ye göre yapılması
mermi çok sekmemesi
attıqın bütün mermiler kafaya gitmesi
bazı karanlık yerlerı aydıntlatması

download=http://s2.dosya.tc/0p_ss_imisT3.rar.html

iyi fraqler ! ! ! ! !

ark. hep indiriyorsunuz birasda yorum yazın ayıp ama anlamadım sızı

TeşekkürLer :)

Denıycem KArdesım.

saol krds insaalah ozellikleri dogru solemıssındir :D adasımsın

xD AGa bazı yerlerı aydınlatıyor hepsını deıL hepsını deıl solemde laf yapmayın xD hepsı dogru ben bu cfgyi yaptıqımdan gunden bu yana top15 1.si oldum kac kez

d3nic3m b4k4lım

paylasım ıcın saol

denicem kardeş saolasın..!!

herkes cfg sınde aynı seylerı dıyoR ama oyle bı ıslev hıc goremedım daha neymıs 85 hs olctunuzmu nyse emege sayq1

cfg denedım quzelmıs

kardeş bu cfg yi yazıp oyuna grince kendi kendine ölüo adam cant dead already suicide yazıo onu nasıl halletcez yardım please..!!

teşekkürler..

Eline Saglık Karrdeşim Ama ben bişy sormak istiyorum

Cfg yi Oyunun İçindemi yazıcagız yoksa Oyuna Girerkenmi
acilll cevaplarınızı bekliyorum teşşkürler... şimdiden

Ark. ben sole yapıyorum cfqyı acıyorumserver a gırıyorum sonra kontrollerden maus ayarını duzeltıorum cunku bu cfqde cfqyı acınca sonra esc basınca konsola gerı zar zor gelebılıosun atabılıo konsoldan bu cfqnın ozellıklerınden kaynaklanıor benım dedıgım daha ıyı oqe :)

kardeş bu cfg yi yazıp oyuna grince kendi kendine ölüo adam cant dead already suicide yazıo onu nasıl halletcez yardım please..!!

Arkadasım çOk saçma Bır Sey SOluorsun Ben cfqyı acınca ole bırsey olmuor bu senden kaynaklanan bırsey :D

arkadaşım benle ne alakası var sxe siz consoleden cfg yi yazıorum kurulan oyuna girioruz cant dead already suicide yazıp adam sürekli ölüo xS xS xS

O zaman bılmıyorum Kımsede olmuor bır tek sende olur sacma ama belkı senın gırdıqın server fullsa ordan kaynaklana bılır

Geri