-0wc > vs. COLO TEAM |

0
EXE RANK

FURTADOO.!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
FURTADOO.!.
Böyle Sikeriz. `Free`Zone

ql :D bebelere baloon varmı baloon simitciii :)

gL beyler yolunuz açık olsun...

1. fake tagla gırmısler we sızde fakesınız bole boş boş konular açmayın arkadaslar Non en kısa zamanda tekrardan daha iyi bir şekilde dönucek bılıyorsunuz :)

Ben Non clanının kaptanıyım , birde non clanında her oyuncu zaten sağlam oyuncular.Bir de non tagı göremiyorum ...

Ve ayrıca [Non] ' clanı zaten bir marka...

Ben Non clanının kaptanıyım , birde non clanında her oyuncu zaten sağlam oyuncular.Bir de non tagı göremiyorum ...

Ve ayrıca [Non] ' clanı zaten bir marka...
Kardeşim seni severim sana bi lafım yok markaya bakarmısın durup dururken skynet denen bebe amxsaydan sovuyor ? bu kalitede marka olsa nolur olmasa nolur ?

buraya şimdi bu ss koymuşsunuz ama size 12-0 attıgmızın ss koymaya tenezül etmedik bile . Heralde ilk defa yendiniz bizi bunun mutlulugunu yasıyorsunuz qL size krallar. cLanımıza ait bir iz bile yok bu arada :) BrO* <Dq> Saygılar :)

buraya şimdi bu ss koymuşsunuz ama size 12-0 attıgmızın ss koymaya tenezül etmedik bile . Heralde ilk defa yendiniz bizi bunun mutlulugunu yasıyorsunuz qL size krallar. cLanımıza ait bir iz bile yok bu arada :) BrO* <Dq> Saygılar :)
Kardeşim ben burda nonu ön plana cıkarmadım farkındaysan sadece o serefsiz skyneti cıkardım lafa gelince kral oluyor gorduk mac da, neqatıv3 sende kusura bakma konu baslıgına non yazdım değiştirebilirsem degistircem ama bu konuyu acmamdaki sebep o küfürü etmesi , gorduk kim kimin anasını ... neyse..

qL beyler kingsiniz ;)

Geri