0Yun 0ynarken Pc kilitleniyor(Cs/Calofduty5/vs)

0
EXE RANK

diRiLiş-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
diRiLiş-
Selam arkadaşlar Sizden bir ricam olucak Ben pcNin donanımlarını degiştirmiştim Yani anakartı yeni Nesil anakart Birde ekran kartını yeni 1 gb 128 bit ekran kartı yaptırdım Ama buna rağmen !8 Wheels Collecti Counter Strike Calofduty 5 Gibi oyunları oynadımda oyunun içinde Birden pc kilitleniyor Reset atman zorunda oluyorum Yani tahminime göre sadece bu oyunlarda degil bütün oyunlarda donar He bu arada İnternetten bir video izliyincede pc Kilitleniyor buna Bazen pc öle kalıyor Bazen ise kilitlendikten sonra mavi ekran hatası ardından reset atıyor buna bir çözüm bulabilirseniz ne mutlu bana

Pcnin özellikleri: Windows Xp service pack 3 İntel(R) Pentium(R) 4 Cpu 3.00Ghz/3.00Ghz, 1.00 Gb Ram

Geforce 9500 GT/1024 MB Nvıdia En yüksek renk derinliği 32 BIT bulabildiğim bu kadar arkadaşlar format dışında bir çözüm bulun

Çünkü yeni parçalar takdırdım

konu yardım bölümüne taşındı.

ekran kartını güncelle benimde donuyordu bi ara güncelledim sorun kalktı

MAvi Ekran hata kodunu bildirisen daha net olarak hatanın kaynağını söyleyebiliriz. Eğer sistemde ısınma problemi oluşmuyorsa, sorun driverlardan kaynaklanıyor olabilir. Mavi ekran hata kodunu bildirmeni bekliyoruz.

arkadaşim senın ekran kartının altındakı sogutucu bozulmus hemen gıt bır sogutucu al ekran kartın fazla ısınıyorsa oyunda donar kıtlenır mecbur pc rest atman qerekır hemen gıt sogutucu al tak

Soğutucu Alacak Paran Yoksa Oyun Oynama Msn Bile Açma Bence Ekran Kartını Yakarsın Sonra Daha Pahalıya Mağl Olur.

Geri