1.6 dan anlayan varsa bi baksın.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hArry*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

hArry*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hArry*
Önceden normal olarak girebiliyordum 1.6 ya. Fakat bir girişimde Cd-key istedi bende cd-key ' e aaaaaaaa olarak girdim. Böyle girdikden sonra 1.6 da sorunlar oluştu oyuna giriyorum nick değişmiyor sxe açılmıyor vs.. Ve şöyle bir şey dikkatimi çekti ;

[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/4976/ssssssssssssj.png[/IMG]

Ne yapmalıyım ? C ' den silip tekrar yüklemeyi denedim.

git 1.5 ini oyna sen bu işler zor baş edemezsin...

Cs 1.6 komple sil regedittten dosyaları var onun onlarıda temizle yeniden kur sorun düzelir ama regiditi temizlemen lazım.

ya kolayı avr regedite gir ordan half lifeyi bul cd orlara bak blursun cd key aaaa vardır orda onu bul sag tıkla duzenleye bas ınternetten cd keyler bul oraya aynısını kopyala yapıstır ctrl+c ctrl+v sonra çarpıdan çık oyunun düzelecektir.

Yani oyunu hepden bozdun demektir :) ayrıca AAAAA olarak cd key girilmez bu cd key değildir çünki kafadan dolma bir şey olarak yazmışler asıl Cd key budur 5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY resmi half-life cd keyidir vede cs ile uyumludur zaten onun için böyle uydurma cd keyleri denemeyin, :)

git 1.5 ini oyna sen bu işler zor baş edemezsin...

Bu işler zor diye birşey yokdur ayrıca bu yaptığın kışkırtmadır onun için herkes bildiği yola gitmeli 1.6 istiyorsa yardımda ederiz ayırca burda bir sürü 1.6 oynuyan adamlar var arkası sağlam yani :) yeterki buraya konu açsın cevabını alır.

Geri