+ 18 Fıkralar Çok güleceksiniz : )

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
3 bit bir gün bir kadının göbeğinde toplanmışlar. Bitlerden birisi demiş ki;
-Biriniz yukarı biriniz arka tarafa, ben ise aşağıya doğru gideceğim. Yarım saat sonra aynı yerde buluşalım ne gördüğümüzü birbirimize anlatırız demiş.
Yarım saat sonra buluşmuşlar.
Yukarı çıkan bit;
-Yukarıda 2 tane dağ vardı kocamandı çıka çıka bitiremedim, yoruldum geri döndüm.
İkinci bit;
-Ben ise koskocaman 2 dağ arasında sıkıştım kaldım, birde zort diye bir sesten sonra bir koku geldiki sormayın demiş.
Üçüncü bite sıra gelince eee sen niye böyle sırıl sıklamsın demişler başlamış anlatmaya.
-Aşağıya inince bir ormanın içinde kayboldum, derken karşıma kocaman bir yılan çıktı, neyseki bir mağra buldum ve içine saklandım, gitti geldi yakalayamadı, gitti geldi yakalayamadı derken bir süre böyle devam etti...
-Baktı olacak gibi değil tükürdü kaçtı pezevenk...!!

Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan
ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür.
-"Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve
-"Ne diye bağırıyorsun?" der.
Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaş***** sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.
Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir.
-"Baltan bu muydu?" diye sorar. Ormancı "hayır" diye cevaplar.
Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.
-"Baltan bu muydu? "ormancı yine "hayır" diye cevaplar.
-Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.
-"baltan bu muydu?" ormancı "evet" der.
Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir.
Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.
Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser.
Ormancı "aman tanrım" diye bağırır. peri yine belirir ve sorar.
-"ne diye bağırıyorsun?" Ormancı
-"karım suya düştü der.
Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner.
"Senin karın bu mu?" diye sorar. ormancı "evet" der.
Peri sinirlenmiştir.
-"yalan söylüyorsun. gerçek bu değil" der.
Ormancı:
-"özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim:)

Vücudu oldukça güzel genç bayan tatilinin hemen her gününü kaldığı otelin terasında güneş banyosu yaparak geçirirmiş. İlk günü mayosu ile güneşlenmiş, ama sonraki günler bakmışki otelin en üst katında onu kimse göremiyor, mayosuz sere serpe güneşlenmeye başlamış. Gene böyle yüzüstü güneşlenirken merdivenlerden birisinin çıktığını duyarak havlusu ile poposunu örtmüş. Merdivenleri bir solukta çıkan otelin müdür yardımcısı nefes nefese;
- "Pardon, Hilton oteli güneşlenmeniz konusunda birşey diyemez ama dünkü gibi mayonuzla güneşlenirseniz çok iyi olacak"...
- "Ne farkeder, Beni burada kimse göremez, ayrıca bu havlu ilede örtünüyorum bakın"...
- "Tam olarak değil, Tavanı cam olan restoranın üzerinde güneşleniyorsunuz"....

Adamın işi varmış, Ankara'ya gidiyormuş, tam uçağa binerken
kulağında bir ses : -Binme, bu uçak düşecek! Dönmüş,
bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.
İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış :
-Uçak düştü kurtulan olmadı! Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış,
tam trene binecek, aynı ses kulağında : -Binme bu trene, raydan
çıkacak! Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş,
gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş :
-Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...
Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış, tam binerken
yine o ses : -Bu otobüse binme, freni patlayacak! Dönmüş yine
kimse yok! Dayanamamış, bağırmış : -Sen kimsin yahu?
-Ben senin iyilik meleğinim! Adam iyice kızmış :
-Ulan evlenirken neredeydin!

Yaşlı ve cahil bir köylü hayatında ilk defa rahatsızlık geçirir. şehre iner ve bir doktora gider. doktor;
- ''neyin var'' diye sorar.
yaşlı amca;
- ''karnım çok ağrıyor'' der.
doktor hastalığını bilir ve yaşlı amcaya 3 fitil vererek kullanmasını söyler. amca gider ve ertesi gün ağrıları daha fazla artmış olarak doktora tekrar gelir.
doktor;
- ''n'oldu amca'' der.
amca kıvranarak;
- ''fitilleri kullandım ama karnım daha çok ağrıdı'' der.
doktor hemen bir röntgen filmi çeker ve ayrı bir odada filme baktığında adamın midesinde 3 adet fitil görür. doktor hemen adamın yanına koşarak;
- ''amca n'aptın sen'' der.
amca;
- ''n'oldu doktor bey'' der.
doktor;
- ''amca bu fitiller yutulurmu'' der.
amca döner;
- ''n'apacaktım dötümemi sokacaktım'' der.

12 yaşındaki bir cocuk tecavüz sucundan hakim karşısına cıkmış avukat cocuğun savunmasını göstererek yapıyor. hakim bey bu daha bir cocuk bakın demiş ve cocuğun organını göstermiş eliyle tutarak aşapı yukarı sallamış: ufakcıcık bunun neresiyle tecavüz edecek demiş ve fazla dayanamayan cocuk hemen avukatın kulagına egilmiş ve avukat hanım biraz daha oynarsanız mahkemeyi kaybedeceğiz:.......

Adamın biri bara girmiş , masaya çıkarak bağırmış ; " Ey ahali ben adamın cinsel organını dah deyince kaldırır , duh deyince indiririm ". Herkes gülmüş ama adam iddialı , 18 yaşında bir çocuk bulmuşlar , adam dah demiş çocuğun aleti dimdik , duh demiş hemen inivermiş . Bu gençtir her zaman organı kalkabilir diyerek 80 yaşında bir dedeyi ileri itmişler hadi sıkıyorsa bunu kaldır demişler . Adam dah demiş , dedenin alet dimdik , dede hışımla silahını çekerek bağırmış ; " Duh diyeni yakarııııım laaaaaaaaan

Birgün bir adam yolda erkek çocuğuyla Oğlu sormuş:
Baba şu binada ne var demiş.
Babası:bilmiorum.Ama sakın girme demiş.

Sonra çocuk merak etmiş.Gitmiş binaya girmiş. 1. katta bir yığın yemek varmış hepsini yemiş.Eve gitmiş.

Baba sen bana girme demiştin ben girdim bir yığın yemek vardı hepsini yedim demiş.
Babası 1. kata girdin ama 2. kata sakın girme demiş.
Çocuk merak edip 2.kata girmiş.
Orda bir yığın taş gibi hatun varmış.Hepsini yakalayıp elden geçirmiş.

Sonra yine eve gitmiş ve babasına:
Sen 2. kata girme demiştin girdim demiş.Bir yığın taş gibi hatun vardı.Hepsini *iktim demiş.
Babası:2. kata girdin ama 3. kata sakın girme demiş.
Tabi çocuk merak etmiş.Yine girmiş binaya.
Orada birtane arap zenci bunu yakalayıp çatır çutur sikmiş.Çocuk *ötü ağrıya ağrıya eve gitmiş.

Babasına:Sen 3. kata çıkma demiştin ama bn çıktım. Orada birtane arap zenci vardı beni yakalayıp çatır çutur *ikti demiş.
babasıda :o *rospu çocuğu hala ordamı...

Temel bara gitmiş. Yanındaki kadınla sohbet ederken kadın;
- "Ben lezbiyenim" demiş.
Temel lezbiyenin ne olduğunu sorunca kadın;
- "Ben yalnızca kadınlarla beraber olurum" demiş.
Temel'in hoşuna gitmiş.
- "Pen ta sizin cibu lezbiyenum" demiş.

Bir gün bir kız annesine uzun zamandır regl olmadığını söylemiş bunun üzerine annesine kızın hamile olduğundan şüphelenmiş ve test yapmışlar sonuçta kız hamile çıkmış anne sinirli bir şekilde kimden peydahladıysan çağır onu demiş aynı zamanda kızın babasınıda eve çağırmış bu üçü evde beklerken kapıya son model kırmızı bir ferrari gelmiş ve içinden uzun boylu orta yaşlarda yakışıklı bir adam inmiş eve girmiş baba sinirli bir şekilde adama bakarken adam lafa başlamış va demiş ki şu anki medeni durumumdan dolayı kızınızla evlenemem bunun üzerine baba iyice sinirlenmiş ama adam baba lafa girmeden devam etmiş : ama çocuk erkek olursa babanın hesabına bir miyon dolar anneye bir villa , çocuk kız olursa babaya gene bir milyon dolar anneye bir araba , eğer ikiz olursa ham anneye hem babaya bir milyon dolar , şayet düşük olursa diye söze tam devam edicekken baba araya girmiş adamın sırtını sıvazlamış ve demiş ki düşük olursa bi daha mikersin yavrum

Şovalyenin biri haçlı seferine çıkarken, yaverini yanına çağırmış;
- ''Ben haçlı seferine katılacağım. Karımın bekaret kemerini sana veriyorum. Sana güveniyorum, 10 yıl içinde dönmezsem anahtarı kullanabilirsin''.
Şovalye yola koyulur ve son bir kez arkaya dönerek şatosuna bakar. Birden yaverinin bağırarak nefes nefese kendisine koştuğunu görür. Yaver bağırır;
- ''Durun durun majesteleri yanlış anahtar vermişsinizde''

Ögretmen sınıftaki ögrencilere sorar;
İstemeden hareket eden organımız nedir?
Sınıfta herkes düsünür.Süleyman parmak kaldırır,ögretmen evet oglum söyle der;
Süleyman tikimiz hocam der.
Ögretmen aferin oglum adın ne;
-Tüleyman hocam.

Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça ***ürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça ***ürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Ataköye kaça ***ürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...

ülkenin birinde namaz kılmayanları idam ediyorlarmış.idam etmeden önce 3 dilegini yapıyorlarmış.adamın biri namaz kılmaya gitmemiş
KRAL sormuş:1.dileğin nedir ?
adam:kralın karısını *ikmek demiş.
kral:itiraz etmiş ama sonunda kabullenmiş.
adam kralı karısını bi güzel *ikmiş
KRAL sormuş:2.dileğin nedir ?
adam:vezirin karısını *ikmek demiş.
vezir:itiraz etmiş ama sonunda kabullenmiş.
adam :vezirin karısını bi güzel *ikmiş
KRAL sormuş:3.dileğin nedir ?
adam bir krala bakmış bir vezire...
vezir hemen söze atılmış
vezir:ben bu adamı camide gördüm. diye
kral veeziri azarlamış
kral:hadilen ordan adam benim yanımda namaz kılıyordu.

Kadının birine sorarlar;
- ''Sevişirken kocanızla konuşur musunuz?''.
Kadın sırıtarak cevap verir;
- ''Ararsa neden konuşmayayım?''...

Bir baba oğlunu Bolu'ya okula gönderir. Çocuk bir müddet sonra;
- ''baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti'' der. Babası bunun üzerine çocuğa para gönderir. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra çocuk yine;
- ''Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti'' der. Babası yine para gönderir. Biraz zaman geçmeden çocuk yine;
- ''Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti'' der.
Babası bunun üzerine;
- ''Oğlum burası Çorum ****** a....na korum para bitti anan gitti'' demiş.

adamın biri bigün vandan istanbulun en büyük ve en lüks hoteline gelir ve kral dairesini seçer adam çok zengin ama kıro söyler tavukları içer şarapları derken tuvaleti gelir tuvalete girer bi bakar her yer benbeyaz ve hiç görmediği klazet ben der buraya miçarsam beni mikerler adam düşünür aklına çorabı gelir çıkarır çorabı mıçar içine adam rahatlar derken çorabı ne yapacam der açar pencereyi çorabında ucu delik sallar sallar bok tavana yapişir adam der bu sefer temelli beni mikecekler o sırada otel görevlisigelir ve adam hemen der sana 100 milyon vereyim ama şu tavandaki boku temizle görevli boka bakar tavana bakar adama derki bensana 200 milyon vereyim sen bana oraya nası sıçtığını söyle.....

Memur otobüs beklemektedir. Yanına yaklaşan afacan saati sorar?
Adam;
- "Sekizi yirmi geçiyor" der.
Çocuk fırlama,
- "Buçuğu beş geçe gel, seni arka sokakta bir *ikim" der kaçar.
Adam arkasından koşmaca bir türlü yakalayamaz, nefeslenirken işe gecikmiş arkadaşı yanaşır yanına, hayrola? der.
- "Sorma durakta bekliyorum yanıma bi hergele yanaşıp saati sordu".
- "Ne var bunda canım".
- "Bende sekizi yirmi geçiyor dedim".
- "Eee".
- "Buçuğu beş geçe gel arka sokağa seni bi *ikim dedi".
Bunun üzerine arkadaşı saatine bakar sekiz buçuktur, ve;
- "Acelen ne kardeşim daha beş dakikan var"...

köylü çift evlerinin balkonunda oturuyor yorgunluk gideriyorken komşunun sahibi olduğu boğa da yan bahçede otluyor.başka bir köylü boğaya ihtiyacı olan ineğini getirip *iktirirken balkonda oturan adamında canı istiyor ve karısına hanım canım istedi hadi yatağa der ve işni görüp tekrar balkona çıkar.ama bu ara boğaya bir inek daha gelmiştir.bunu gören köylü biraz sonra tekrar karısını yatağa atar ve tekrar balkona çıkar.adam işini görmüş ve arzusu geçmiştir ama boğaya gelen inekler devam etmekte boğanında itirazı bulunmamaktadır.kadında doymamış olsa gerek bu sefer kocasını o yatağa davet eder aldığı cevap yeter canım daha istemiyor olunca kadın:
-ayıp ayıp bak boğaya kaçıncıyı *ikiyor o doymadı sen ne çabuk doydun deyince adam:
-lan açtırma ağızımı boğa ile aynı şartlarda mıyız? o'nun altındaki inek her seferinde değişiyor cevabını verir ve karısını susturur.

Adamın biri otobüsle yol almaktayken, yanına çok güzel bi rahibe oturmuş bir iki durak gittikten sonra adam dayanamamış, ve rahibeye seninle doya doya sevişmek istiyorum demiş. rahibe sert bi şekilde kızarak otobüsü terketmiş ve adam başlamış isyan etmeye bunu farkeden şöför adamı yanına çağırmış ve ben sana onu becermenin bi yolunu söyleyeyim demiş bunlar her perşembe gecesi dua etmek için felan mezarlıga giderler sen ondan önce oraya git ve bi çarşaf giy ben tanrıyım seninle ilişkiye girmek istiyorum de ve onu razı et demiş adam perşembe gecesi mezarlıkta beklemeye başlamış ve 5 10 dk sonra rahibe gelmiş ve dua etmeye başlamış birden adam ortaya çıkmış kızım gel ben tanrıyım seninle ilişkiye girmek istiyorum demiş rahibe tamam ama ben bakireyim yanlız arkadan olur demiş adam kabul etmiş ve işini bitirdikten sonra çarşafı kaldırmış sırıtarak yua ben seni o otosbüste becermek isteyen adamım demiş rahibe de çarşafını kaldırmış ve ben de o otobüsün şöförüyüm demiş.

Geri