1yang kimdir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1yang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

1yang

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.forumexa.com
1yang
İsim: Kenan
Soyad: IŞIK
Öğrenim Durumu : Lise 3
Pc Teknisyenlik Bölümünde Okuyorum inşallah geçiçem hep 5 :) Hiçte Ders Çalışmam :cool:
Hobilerim: Kızla Takılmak,Sinemaya Gitmek,Cs Kasmak ve cFg coder :wink:
Tarzlarım: Rap & Hip Hop Tam Bir İyaz Hayranıyım - İyaz-Replay dinlemenizi öneririm :wink:
volume : 1 :)

Peki Siz Kimsiniz :soru

m.o Kenan BEnde kaan :)

memnun oldum ben ismail

Sen bu exa mıdır nedir ordaki eleman değil misin ? Hayırdır neden geldin bu foruma barınamadın mı orda?

He la Kenan Nie Böle Bişi Yaptın :(

1yang kımdır **************

bende orada görew yapıyordum ama son bir kaç gündür girmiyorum sarmamaya başladı ama buraya gelip bir kere bile orasını övücek bir laf etmedim reklam yapmadım hatta BuRc foruma tekrar dönüp yenilik yaptığı için kendisini msn den tebrik ettim qL kenan

Şaka mısın Sen Esat ?

< Olm hasta mısın daha nie forum adı veriyon ! >

La rahat durun.
Forumlara virüslü 3D koyup ezq3 nin virüsünü silip başka bir virüs koyanların sitesinde durmam bu 1
Forumlara Reklam at diyen adamların geleceği bellidir bu 2
Orayı burayı Trojenle Hackleyip frmexa Tim yazarken 2kişinin adı veriliyorsa ve Süper Admine Birşey danışılmıyorsa o onların yapcağı ayıp bu 3
vb 4 açığı bulundu şuğan istesem frmexa kül olur toz olur uçar gider.Ama bırak kendi kendilerini öldürsünler.
Google dan bulup bu böle hacklenir diye anlatıyorlar :)
hacturkiye - 1yang
Esat sende ileri gidiyorsun 5gün oldu ban açılalı profilimden buraya sataşma bana cevabını alıyorsun gördüğüm kadarıyla bana gerek yok.

Doğuş bana artistlendiğin günü unutmıcam senin.

burç bu arada h.b saol h.g dediğin için.

Bende sizle M.o

unutma bakalım ne yapıcan çok merak ediyorum Benim Allahtan başka korkum yok ne diceksen msn den de ben yazınca susuyosun bak bizde kabadayılık yok anladın mı bunu o kalın kafana sok o forumun ekmeğini yerken böyle demiyordun akıllı ol kimseye kabadayılık yapma okanı avucunun içindemi sandın neyse iyi forumlar

Kenan bursaLı oLdu içn knkamdır :D

Tanıdık senı saol dostum !

Geri