0
EXE RANK
l4d.
Fexe Kullanıcısı
size 2 tane kısa komık yazıLar sunacagım
1.
Bir Çift yeni evLenmısLer gerdeqe qırecekLer soyunmusLar. BasLayacakLArken Papagan Varmıs . Kadın rahatsız oldum Bana Bakıp duruyo Demıs .. Adam qıtmıs yanına
-bakarsan seni zukerım demıs .. Papaqanda bıdha hıc bakmamıs sonra sabah olmus Bavulları hazırlayıp qıdecekLeermıs .. bavula 1 parca sıgmamıs kadın demıskı qırmıyo bu demıs . adam Gelmıs Dur sımdı demıs . Kadın zorla ha gayret demıs . Adam qırmıyo demıs . Adam duR dolabın ustunden atlayam demıs .. (Papagan Hala Arkasına Donuk bunları hala gerdekde sanıyo
) Adamın Dedıgını Duyan Papagan .
-Ananı s*ksen de bu pozısyonu kacırmam dems
Buda Bana qeLen Msj D:
Bana hep ver
aksam ver
sabah ver
oglen ver
derede ver
evde ver
ayakta ver
uzanarak ver
kuru kuru ver
carsıda ver
dukkanda ver
mutfakta ver
salonda ver
yatakta ver
yerde ver
denızde ver
Nerden Olursan Ol Bu Msejıma Cvp Ver
kankana Yola ıste
SAYGILAR

1.
Bir Çift yeni evLenmısLer gerdeqe qırecekLer soyunmusLar. BasLayacakLArken Papagan Varmıs . Kadın rahatsız oldum Bana Bakıp duruyo Demıs .. Adam qıtmıs yanına
-bakarsan seni zukerım demıs .. Papaqanda bıdha hıc bakmamıs sonra sabah olmus Bavulları hazırlayıp qıdecekLeermıs .. bavula 1 parca sıgmamıs kadın demıskı qırmıyo bu demıs . adam Gelmıs Dur sımdı demıs . Kadın zorla ha gayret demıs . Adam qırmıyo demıs . Adam duR dolabın ustunden atlayam demıs .. (Papagan Hala Arkasına Donuk bunları hala gerdekde sanıyo

-Ananı s*ksen de bu pozısyonu kacırmam dems

Buda Bana qeLen Msj D:
Bana hep ver
aksam ver
sabah ver
oglen ver
derede ver
evde ver
ayakta ver
uzanarak ver
kuru kuru ver
carsıda ver