2011 Antivirüs Test Sonuçları Belli Oldu + 02.01.2011 Tarihi ile İlk Olarak NB !

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Evet beyler 2010'un ardından yeni yıla geçtik. Haliyle Güvenlik Şirketleri kendinelerini yenilediler. Açıklarını kapatmaya çalıştılar. Ben tarafsız bir şirketin sunmuş olduğu sonuçları sizlere sunacağım.

Şunuda belirtmek istiyorum bu konu içeriği 02.01.2011 tarihi ile Türkiye'de ilk olarak Netbilgini.com'da By BuRç-X # tarafından paylaşılmıştır.

Testte 20 tane güvenlik programı yer alıyor.
74399749.png

2010'u en başarılı programı olaran G-Data koltuğunu Bit Defender'a kaptırıyor.

56834555.png

Biraz taraflı sanırım bu ? Avast falan yok testte. Hatta biraz değil bayağı taraf tutmuş. Bit Defender para veriyordur bunlara :D

Haklısın banada öyle geldi biraz ama girememişte olabilir. Her şirketin kendine özel testleri var onlardan biri sanırım. Bir başka testte Avast birinci görünüyor. Yani ani koruma, çözümleme, virüs tanımahızı vs. etkili bu testte :)

bana göre şöyle bu listeleme saçma olmuş biraz.

1.Avira [ dışardan gelen tehditlere bire bir PC ' taramada Zayıf ]
2.Avast2011 { Terciğimdir PC taramada + TEhditlere karşı! ]
3.Kaysperks olablir {Sİstemi İyi olanlara önerimdir.]

Aykut sen sadece gözünün önündekileri söylüyorsun. Ama bu saydıklarından daha üstün bir virüs programı söyliyeyim sana 'McAfee' geçen sene Kaspersky şirketini 0 bırakan güvenlik yazılımı...
G-Data var. Avira kadar üstün...

Dediğim gibi bu test yanlış geldi bana ama sıralaması hoşuma gitti. Norton ve Bit Defender o dereceyi hak ediyor.

Esetten Şaşmam :)

McAfee güzeldir gerçekten.

Sağolun yorumlar için.

paylasım için Tesekkürler

Eyvallah bende teşekkür ederim.

pc ne zaman eset yüklesem pc çöküyor virüslerden :/ şaka gibi. Eset antivirüs 4 yükledim orjinal lisans aldım pc fena RCHOST.EXE virüsü yedi formatladım. Şimdi Avira Security Suite kullanıyorum orjinal lisanslı çok memnunum.Bu test baya bir garip geldi bana.Avira,Avast falan yok ilginç.Teşekkürler

Yorumlar için teşekkürler.

Bir çok anti virüs'ü orjinal lisans anahtarlarıyla denedim, en çok koruma sağlayan ve çok gelişmiş özellikleri olan Kaspersky PURE en iyisi bana göre.
Sistemi iyi olanların denemesini tavsiye ederim..

Bir çok anti virüs'ü orjinal lisans anahtarlarıyla denedim, en çok koruma sağlayan ve çok gelişmiş özellikleri olan Kaspersky PURE en iyisi bana göre.

Haklısın o diğerlerine nazaran en yüksek korumayı sağlıyor.

pureyide kırarım :D

Geri