28 Şubat senaryoları...

20
EXE RANK

` La[S]T.# ~ @FENA ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Beşiktaş'ta tüm camima 2 tarihe kilitlendi: 26-28 Şubat... İlkinde hem G.Saray derbisi var hem de Mali Genel Kurul... İkinci tarih ise TFF seçimlerinden bir gün sonrası ve Beşiktaş'taki seçim sürecini belirleyecek tarih işlemeye başlayacak. Peki bu sürede camiada konuşulanlar ne, neler olacak, kimler aday? İşte Akşam Gazetesi'nin analizi:

YÜZDE 99 İBRA OLACAK
1- Yıldırım Demirören için yıllardır hep ibra tehlikesi yaşanır. Şimdi bir kez daha aynı durum söz konusu... Camiada genel kanı eleştiriler yapılacak ama ibra da olacak. Tabii Adnan Polat gibi mali açıdan ibra, idari açıdan ibrasızlık çıkabilir. Hatta Mete Düren'in 'Dava açarız' sözlerini tehdit olarak görenler var. Ancak camiadaki genel kanı 'Bu kadar hizmetin karşılığı ibradır' yaklaşımıyla sorun çıkmaması...

YÖNETİM DİVAN'A KALIR
2- İkinci konu Demirören'in TFF'ye başkan olması durumunda yaşanacaklar. Demirören, taahhütlü istifasını salı günü kulübe gönderecek. Böylece tüzüğe göre yönetim düşecek. 18-25 Mart'ta yapılması planlanan seçimin ardından, 2 yıl süreyle görevde kalacak yönetim belirlenecek. 25 Mart'a kadar başkanlığa Divan Başkanı Yalçın Karadeniz vekalet edecek. Bu konuda yönetim sonuna dek işi ***ürmek için hukukçularla çalıştı ama çözüm bulamadı.

DÖRT TANE BAŞKAN ADAYI
3- Seçim için ise sessizlik hakim. Camiada herkes 'Önce Demirören'in durumu belli olsun, sonra tabloyu görelim' yaklaşımında. Demirören yönetimi içinden bir aday beklenmiyor. Murat Aksu, Hasan Arat, Fikret Orman ve Serdal Adalı adaylığı düşünüyor. Bunlar arasında Adalı sıkı bir hazırlık içinde... Camia ise Beşiktaş'ı mali açıdan uçuracak bir sponsorla kulübü yönetecek bir isim arıyor. Favori isimler Palmali Holding'in sahibi Azeri İşadamı Mübariz Mansimov (Gurbanova) ya da Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan.

Geri