0
EXE RANK
digi_maske
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- forumenerji.com
Ve 3spanioL-Miza^ V2 CFG'Yi Sizlere Sunuyorum Her Türlü Scol'dan Geçer Hs Show Yapıcaksınız
Buda Küçük Bir SS

Mizav2 CFG - Bizzat 2 CFG Kendi Yapımım Tamamen AİM !
v1'den Çok Farklıdır ve Çok Sağlamdır Sizin için Tekrar Gözden Geçirip Bi Kaç Şeyini Deiştirdim ( Senoyna İçin Kendime Özel Hazırladıgım CFG )
Fakat Kingofcs'de Muhtesemdir Aynı Şekilde Senoynadada ve tabi diyer sunucularda
v1'den Çok Farklıdır ve Çok Sağlamdır Sizin için Tekrar Gözden Geçirip Bi Kaç Şeyini Deiştirdim ( Senoyna İçin Kendime Özel Hazırladıgım CFG )
Fakat Kingofcs'de Muhtesemdir Aynı Şekilde Senoynadada ve tabi diyer sunucularda
[align=center][IMG]http://img99.imageshack.us/img99/3439/33114822.gif[/IMG]
M4A1 % Vermek İstemiyorum Saçma'dır
M4A1 Kesinlikle Susturucu İle Birlikde Yakın Mesafe Direk HS Atarsanız Özellikle Vslerde Muhtesem Şekilde İşinize Yarar Susturucusuz Cok Daha Güzeldir.
Ak47 Bilen Birinin Eline BU Cfgyi Verin Hs Atmaya Doyamaz Fakat Dikkat Azda Olsa Ak47 Kullanmasını Bilmesi Lazım
Deagle Aynı Şekilde v1'deki Gibi Tek Kurşun ile Hs Atabilirsiniz Çoğu Zaman
Awp ise Aynı Şekilde iyi Kullananlara Söylüyorum AWP 'yi DÜRBÜNSÜZ COK RAHAT KULLANABİLİRSİNİZ
Fps Problemi Yoktur.
Ping Düşürücü Mevcuttur.
Sekme Çok Fazla Yoktur ( Yoktur demıcem cunki her cfgde vardır) En aza indirgedim
Karanlık Yerler Tamamen Aydınlattım
Çok Rahat Ses Kasabilirsiniz NET bir Şekilde
Bukadar CFG TANITIMI [FONT=Century ***hic]Bukadar HS Master Olucaksınız[/FONT]
[FONT=Century ***hic] M4A1 Kesinlikle Susturucu İle Birlikde Yakın Mesafe Direk HS Atarsanız Özellikle Vslerde Muhtesem Şekilde İşinize Yarar Susturucusuz Cok Daha Güzeldir.
Ak47 Bilen Birinin Eline BU Cfgyi Verin Hs Atmaya Doyamaz Fakat Dikkat Azda Olsa Ak47 Kullanmasını Bilmesi Lazım
Deagle Aynı Şekilde v1'deki Gibi Tek Kurşun ile Hs Atabilirsiniz Çoğu Zaman
Awp ise Aynı Şekilde iyi Kullananlara Söylüyorum AWP 'yi DÜRBÜNSÜZ COK RAHAT KULLANABİLİRSİNİZ
Fps Problemi Yoktur.
Ping Düşürücü Mevcuttur.
Sekme Çok Fazla Yoktur ( Yoktur demıcem cunki her cfgde vardır) En aza indirgedim
Karanlık Yerler Tamamen Aydınlattım
Çok Rahat Ses Kasabilirsiniz NET bir Şekilde
Bukadar CFG TANITIMI [FONT=Century ***hic]Bukadar HS Master Olucaksınız[/FONT]
[/FONT]

Config ve mizav2.cfg yi cstrike Atin Gelen Yazıya Tümüne Evet Diyin.
Miza v2 CFG İNDİR - Upload.GEN.TR
/
Miza v2 CFG İNDİR - Upload.TC
[/align]