8.6 - Fix 1 Kurdum Hala sorun var Diyenler Bide Bunu Deneyin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alimxd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

alimxd

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
alimxd
BEYLER İLK ÖNÇE KESİN ÇÖZÜM OLCAK DEMİYORUM SADECE Bİ DENEYİN BEYLER !!!!!!!!!!!

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][I][B]sXe 8.6 fix1 hataları[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Merhaba arkadaşlar [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000][I][B]sXe[/B][/I][/COLOR][/FONT] hataları alıyorsanız ilk önce [FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue][I][B]BURAYI[/B][/I][/COLOR][/FONT] tıklayarak sorunsuz [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000][I][B]sXe Injected 8.6 fix1[/B][/I][/COLOR][/FONT] indirin.
Daha sonra indirdiğiniz dosyanın içindeki setupu kurduktan Sonra sXe Injected 8.6 fix1 çalıştırmadan bilgisayarı başlat > Bilgisayarı Kapat > Yeniden başlat deyin ve Bilgisayarınız yeniden başlasın.
Bilgisayarınız açıldıktan sonra sXe Injected 8.6 fix1 Çalıştırın ve Counter Strike 1.6 açın Eğer Cs kapanıyorsa sXe Injected Hata veriyorsa [FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue][I][B]BURAYI[/B][/I][/COLOR][/FONT] tıklayarak indirin ve kurun Eğer hata devam ediyorsa [FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue][I][B]BURAYI[/B][/I][/COLOR][/FONT] tıklayarak scan taraması yapalım ve scanlar ve solucanlar temizlendikten sonra sorun kalmıyacaktır Eğer hala devam ediyorsa Hatada ne yazıyorsa buraya yazarak Yardımcı olmaya çalışayım

ALINTIDIR :::::

Paylaşım için tşkler.

Hmm Olabilirde Pek Zannetmiyorum :) Yeniden Başlatın İşe yarıycağını Sonuçta Direk Kuruncada Aynı Format Aynı Çalışıyo.

kardeşim cs 1.6 demişsin bn cs 1.5 oynuyorum ve half life launcer hatası alıyorum yardımcı olursa sevinriim....

Geri