~%97^a1m^Süper^Omega^Özellikli Cfg~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kralmulo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kralmulo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kralmulo
Beyler İşte Süper Cfg OmeGaLı

Özellikler...

%97 aim
Karanlık Yerler AYdınlatıldı
Mermi Sekmeme....
Lütfen Sadece İndirmeyelim Yorum`da Yaplım +Rep De VErin Bu Kardeşinize

OoO İnanılmaz Link: http://ul.to/3k7x81

bumu süper husuhasuhdhua :D:D:D:D:D:D sauhduhasuhd hic begenmedim berbat:S:S:S

bir kere süper cfg olsa kimse netbilginine koymaz 5-10 knrt satar güzel paylaşım sitesi ama ksr bakmayın kimse güzel cfg koymaz buraya hele bide %97 aim li bicfg :P:P:P:P haklı deilmiyim arkadaşlar

s4qoL ~ Sen onLaRa baKma 3m3ge saygi... !!!

OOoooooOOOO inanıLmaz Link :D

ya arkadaslar arkadasımız usenmemıs link koymus bunu deneyin ha %97 ha %0 ne olcak sanki bize paylasmıs sagol arkadasım eline saglık tşs ederim kardesim

sa0l adamım :P

kardeşim bakma sen bunlara cfg cfg dir önemli olan senin paylaşımın sen yapıcanı yapmışsın boş ver onları güzel paylaşım emeye saygı

ty kötü yorum yapanda iyi yorum yapanda bende bunu kulanıyom bizde cfg yok zaten

yaw azcık akıllı olun omega hook özellikli :D:D:D o ne ya ne özelliğiymiş o hızlı koşma duvarlardan görme yani mantıksız yazılar yazmayın hani rankım dolsun hesabı saçma saçma yok omega özelliği yok anarchy hook özelliği aklı başında olan bunu indireceğine dalga geçer gider yani az mantıgınızı çalıştırın milleti güldürmeyin sonra herkez gibi arkanızdan konuşuolar

SaoLasın Kardesim..beyler bizede emeqe sayqi demek düşer..

Kardesim Kendi aDıma Teşekkür Ederim. .

Herkez sacma sapan yorum yapmasın adam ugrasmıs ve paylasmıs bizede teşekkür etmek onu onurlandıracaktır..

paylasım ıcın saol dostum

beyler emeqe sayqı lutfen kufur etmeyın kımseye begenmıosanız bıle paylasımın ıcın saol demenız yeterlı kufur yazmayın

Eywl.saoL indirmiyecem ihtiyacım yok :D Bi lama yazmıs 5-yada 10 kontore verıyolar diyor benım kullandıqım Rc ye Yada cfq ye 100 kontor vvermedım senın cuLsuz 10 kontorunemı kaLdım la :Dhaha

AdminisTraTor KarDesım...!! Senden NB ile İlgili Bazı Önerilerık Olcak

Once Su Dosya tc den Konulan lınklerı kaldır daha sonra ;
İçi Boş oLan LinkLer koydurma Bi hevesLe Gidoz Bi HevesLe GeLıoz mumkunse ICı Bos OLmasın:(

ELİNE SAĞLIK TEBRİKLER GÜZEL ÇİRKİN FARKETMES SEN KULLANION YA ONA BAK KARDESM

~Tru` ism * ~Richez `

begenmedim ama emege saygı (brb)

Bumu cfg Ben 5 dk ugrassam daha ii sini yaparım ben kendım yapım en iyisi burda hayat yok :D:P

€meye sayqı. payLaşım için TşK...

Geri