Adam Harbi King Adam Zex DraXs:)))) İste 2 tane ss

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LoRd.^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

LoRd.^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LoRd.^
ikiside qüzel ama 2.ci resimde Sw ßomßo$ qweqwe

Gecenın 3'ü:) nrmldr:) Adam Karşima GEçemden oyun oynamıo oyle zevk alıomus o karşima gecince ben frag kasamiyorum ama:D:D

2.ci Resim Hemde İyi Değil Senin frag xD 1.ci Resim İyi Ama Teşekkürler.

TbrkLer iki fraqda süper. Senın 2. ss dekı fraqda iyimş::D:D

ooo süper qweqweqwqeqweweeqwewweqweqweqewq

arkadaşlar yanniş anlaşildi kendi fraglarimi koymadim Zex Draxs ın fraglarini koydummm !!!!!

Ben Anladım Zexinkini Koydugunu Ama Seninkinede Yorum Attım ! Zex İyi Frag Kasmış.

Yok kendi fraglarmı koymam ben :) Başkası koyarsa artık :)

Ferdi abi güzel oynuyor zaten Bora abi, usta adam :D

ikinci frag iyi zexin cfg çok sağlam

2. fragı koymasan daha iyi olurdu

2.kotu...........

Bana nie ban attınız la :D fake nick Spawn%hayran1%xD idi 10-0 awp ile admin vurduk banladınız :D

Sallama Lem:D ARtık admınler milleti banlarken banlama nedeni dosyai olusuturp bana yoluolr ehuehe:D:D valla bizim sw 10 0 pek nadir olur belki bi şok etkisiyle banlamiş olabilrler :D:D:D

:) başarılar,frag koyacaksa kendi koysun sen niye koydun anlamadım

Bana gore birisi frag koyucaksa kendi koymamali başkalari adam ne frah yapmiş diyip koymali benimde boyle saglam fraglarim var ama koymadim ::D benim anlayişima ters kendi kendini övüomus gibi oluosun dikkat edersen zaten kendi fraglarimin iyi olmiyanlarini secip koydum zaten zexin butun fraglari boyle:D

bundan bı kac sene once ısım vermıycem oynadıgım bı sw de bu zex le karsılastım [belkı fakesıdır ama sanmıyorum] ve o kısı ıle hıle tartısması gectı aramda en sonunda hltv demo cektım hıle oldugu acıkca bellıydı bı anda arkasına donuyo fln cakıyodu ve sonunda kabul ettı hıle oldugunu suan ss fln yok elımde cok format gectı o gunden sonra ama eger o zex buysa hılecının onde gıdenıydı o

bundan bı kac sene once ısım vermıycem oynadıgım bı sw de bu zex le karsılastım [belkı fakesıdır ama sanmıyorum] ve o kısı ıle hıle tartısması gectı aramda en sonunda hltv demo cektım hıle oldugu acıkca bellıydı bı anda arkasına donuyo fln cakıyodu ve sonunda kabul ettı hıle oldugunu suan ss fln yok elımde cok format gectı o gunden sonra ama eger o zex buysa hılecının onde gıdenıydı o

adam yillardir gözümün öünde kasio hoporlorle kasarken bikere yanindaydim onden 2 hs cakti sonra birden dondu arkasina cakti abi nasi yani dedim nerden naladim dedim(olay gozumun onnde oluo bak) ayak sesini duydum dedi ;);) ADam boşuna kinq degil bro evet ona sen hilesin diyenlere evet hileyim git başka sw de oyna dio;);)

Geri