adam Kes Sadece Watch akiyo :S:S

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

akın

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
akın
kesin hıle bulmusdur gene cıkmazdı bu ortaya normalde cıkamazda bılekle acı ama gercek cocuk bosuna yorma bızı gıd baska forum ları kandır artık yemıyo mıllet burda boyle seylerı

5b76557dca6f9d238acf13f00bcecab6.jpg

koyayım dedım ne kelime yapıon

Hemende modelleri indirmiş :D

Bu video'u bilmem ama diğerinde full hile :)

Bunları bizlere tanıttığın için teşekkürler. Kes Sadece grubu full waLL :)

ßeyLer kafanız mı iyi 3d fln dıyorsunuz adam HLTV'den cekmı$ burda ne bok warsa bellı olur bılıp bılmeden yorum yazmayın adam kasıyor artık ınanın buna :S.ßu arada quzeL video

Onun gibi oynayamıyonuz ya kıskanıyorsunuz :P

Eyw saol kardeşim...

ßeyLer kafanız mı iyi 3d fln dıyorsunuz adam HLTV'den cekmı$ burda ne bok warsa bellı olur bılıp bılmeden yorum yazmayın adam kasıyor artık ınanın buna :S.ßu arada quzeL video

biraz bilgi, araştırma ondan sonra yorum lütfen

[quote="sky']kesin hıle bulmusdur gene cıkmazdı bu ortaya normalde cıkamazda bılekle acı ama gercek cocuk bosuna yorma bızı gıd baska forum ları kandır artık yemıyo mıllet burda boyle seylerı

[/QUOTE]
Yasin kendin çok iyi oynuyomusun gibi herkezi kötülüyosun :)

Yasin kendin çok iyi oynuyomusun gibi herkezi kötülüyosun :)

yasın dedıgın banamı dıosun baskasınamı bana dıosan ula sen kımsın kafa tutuon bana kıngof cu ezo adam ol sen gıbı wallcılardan olamadık bız :001_tt2::001_tt2:

Sen counterdan ne anLarsn söyLe bakayım bana cs1 de adminsin diye bütün sw yi kırıp geçiriyorsun. Senin yüzünden o sw ye girme istedğim kalmadı her girdimde güzel kastıgımda hile diyip banlıyorsun GaLiba TornadO tk ye de aynısı yapıyorsun ezigin önde gidenisin. Git kum'da oyna.

buArada qüzeL mOvie ama kes sadece watch 'n Ghost kullandığına dair iddaLar vaR. ama adam oynuyor.

gwegwgewewew ulan 10000 mılyon tane movı koydular wallhack movısı al sımdı bırtane daha cıkdı ortaya buna nedıceksın akın mıdı nedır kesın barandır bu bebe ama neyse

beyler adam oynuyor neden polemik yaratıyosunuz ? anlamadim sadece koydum no polemik

tmm kardesim adam oynuo bellııı pardon adam deıl cocuk oynuo bellı walla sana artık cus dıorum tmm neyse bu sacma cocuk yuzune tartısma gıremıycem bızene wallhackınden sende savun onu devam ed aklından suphe edmeye basladım ama neyse

Allahm acmayın su Bebenin videosunu falan ya 50 tane 3d aimbot movieleri var duvarladan atıo rastgele tarıo hs duvar izlio herkes biliyo bu bebenin 3d oldugunu.

HLTV hic biseyi belli etmez tamamen normal cs oynuyormussun gibi olur bisey bilmeden konusmayin.!

bilemicem her sey ortada ...

YEni konu açtrm ;) kes sadece tech yani baranın kankası var movıede baranın istesem wallı açarım tmmı sesi herşeyi anlatıyor ;)

Geri