Adminler Bakın Artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

insanity'killed%~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
insanity'killed%~
Arkadaşlar Artık Bu 2. Oldu Gerçekten Moralım Bozuldu Artık Vs Lerimizide NB ye koyamıcaksak ne dıyım Fuxury le attıgım ws yı koydum 20 ye 19 yenmıstım sıldıler sımdı R e t s le ws atmıstım Onuda Koymustum Yine Sildiler Ne Yapmaya Çalıştıklarınıda Anlamıorm bu 2. oldu Kendınıze Gelın Burda Herkez Bısey Paylasıyorsa Bende Paylasabılırım Artık Sılmeyın :S

Fake SS Mi :S :( Arkadas benı 19 a 10 ezıordu .. Sora Ben Cevırdım Kardesm :(

Fake SS Mi :S :( Arkadas benı 19 a 10 ezıordu .. Sora Ben Cevırdım Kardesm :(
Arkadasım ws attıgın kişi kimse onunla görüş belliki fake olan birisi ile ws atmısın asıl real olan bize gelip şikayet etmiş görevli arkadas konuyu silmiş.

:) Pekı Kardesım :) Bısey Demıyorum Sıze Adamla ws attım nb ye koydum bellıkı Almeria nın yakın bı arkadası Almeria da konumu sıldı Sımdıde bana dıorsunkı Fuxurye sole Adam Tabıkıde Hayır Dıcek Kaldımı Oyle Adamlar ?

:) Pekı Kardesım :) Bısey Demıyorum Sıze Adamla ws attım nb ye koydum bellıkı Almeria nın yakın bı arkadası Almeria da konumu sıldı Sımdıde bana dıorsunkı Fuxurye sole Adam Tabıkıde Hayır Dıcek Kaldımı Oyle Adamlar ?
Tamam öyle diyorsan almeria ile konus senin konunu silen kişi o konu yoruma kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri