Adminlik Şifresi İşlemediğinde Ne yapılır Anlatım İçerı Gır!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hmmlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

hmmlar

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hmmlar
Evet Beyler bende bir adminim bazen adminlik ile giricem oluyorum Konsola Setin _pw Yazınca Karsımmıza
Info string length exceede
Diye Bir Yazı Geliyor Bu yazı Cfgden Kaynaklanıyor Eger Cfg Silmezseniz Problem Devam eder
Cfg yi Sildikten Sonrada Devam Ediyorsa
Valveyi Silin Ama Denetim Masasından silmiyecegiz
1=Valvenin İçin Sound,Models,Map Dosyalarını masaüstüne atın öyle silin Yoksa Map ları modelleri ve müzikleri yenıden yüklemek Zorunda Kalırsınız Sonrada Denetim Masasından Cs yi Geri Yükleyin Artık Adminliginize Girebilirsiniz:)

ÇOK BASİT Bİ OLAY Csstrikedeki Config içindeki Setinfo Kodları dolmus demektir en güzel çözümü kullandıgın cfgden setinfoları sılmek oke sonrada bole bı sorun olmaz fakat dersınkı ben cfgmın ayarlarıı ıle oynaka ıstemıom ozamn her seferınde confıgdekı setınfoları sılcen oke Rep ısterım d:

ÇOK BASİT Bİ OLAY Csstrikedeki Config içindeki Setinfo Kodları dolmus demektir en güzel çözümü kullandıgın cfgden setinfoları sılmek oke sonrada bole bı sorun olmaz fakat dersınkı ben cfgmın ayarlarıı ıle oynaka ıstemıom ozamn her seferınde confıgdekı setınfoları sılcen oke Rep ısterım d:
Ben Onu eklemeyi unuttuydum ama sana +Rep:)

Konu Sabit Bazı Arkadaşların Bu Sorunu Var Onun İçin
Sabit#

saoL kardes emeqe sayqı

Sizler Saolun:)

Konu Sabitten İndirildi :)
Bunun Sabit Olması ıcın bır neden yok (:

Sabit İçin Bir Neden Yok Teşekkürler.

SABIT OLMAZ BENCEDE CUNKU BUNU BENCE HERKES BILIODUR

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Bu SorununBir Diğer Çözümü :

Passwordunuzu yazdığınızda o geliyorsa
Name nızı deiştirip tekrar pwnizi qirin sonra admnLk adınızı yazıP qiriN SerweRa

Bu SorununBir Diğer Çözümü :

Passwordunuzu yazdığınızda o geliyorsa
Name nızı deiştirip tekrar pwnizi qirin sonra admnLk adınızı yazıP qiriN SerweRa
Ölede Olmuo İşte Kac kere Denedim Bu yolu Buldum

Geri