AdWords hesabı oluşturmayı denediğimde, neden 'böyle bir kullanıcı var' hata iletisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Bu giriş e-posta adresini kullanarak zaten bir Google Hesabı oluşturdunuz. Aşağıdaki bölüm II'de bulunan adımları uygulayarak bu sorunu giderebilir ve hesap oluşturabilirsiniz. Google Hesabı şifrenizi unuttuysanız (ya da bölüm II'yi uyguladıktan sonra hala sorun devam ediyorsa), önce bölüm I'deki adımları uygulayın. Ardından, bölüm II ile devam edin.

I. Google Hesabı Şifrenizi Sıfırlama

Google Hesabı şifrenizi unuttuysanız:
Google Hesapları sayfasına giriş yapın.
'Kullanıcı ve şifre eşleşmiyor' hata iletisini alırsanız, 'şifrenizi mi unuttunuz?' bağlantısını tıklayın. Ardından adımları izleyin. Yeni şifrenizi oluşturmak için size bir e-posta göndeririz.
E-postanızı denetleyin ve yeni Google Hesabı şifrenizi oluşturmak için Google Hesapları'ndan iletideki bağlantıyı tıklayın.
Şifrenizi sıfırladıktan sonra aşağıdaki bölüm II'ye geçin.
Şifrenizi değiştiremediyseniz, hesap oluşturma sihirbazından 'Yalnızca AdWords ya da AdWords ve AdSense'e giriş yapıyorum' seçeneğini belirleyerek farklı bir giriş e-postasıyla AdWords hesabı oluşturabilirsiniz. Adım adım talimatlar için bu SSS'de bölüm I'e bakın.

II. Google Hesabı giriş bilgilerinizle AdWords hesabınızı oluşturma

AdWords hesabı oluşturmak için:
Bu talimatlarla AdWords hesabını oluşturmaya başlayın.
'Hesap Ayarla' başlıklı adıma geldiğinizde, 'AdSense, Gmail, Orkut veya kişiselleştirilmiş ana sayfa gibi Google hizmetleriyle zaten kullandığım bir e-posta adresi ve şifrem var' seçeneğini belirleyerek 'Devam Et' düğmesini tıklayın.
'AdWords için varolan Google hesabımı kullanmak istiyorum' seçeneğini belirleyin. 'Devam Et' düğmesini tıklayın.
İlgili alanlara yeni Google Hesabı e-posta ve şifrenizi girin. 'Devam Et' düğmesini tıklayın.

Geri