ऐCaFCuFऐ Kimdir?

0
EXE RANK

snnamksaf

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
snnamksaf
Tanıyan Tanır Tanımayan Tanısın:)

Adım : Faruk

soyadım : Aslan

Sakarya-Adapzarlıyım

Hobilerim :2 Seneden Beri Cs Kasması,Pc'Yi Kurcalamak:),5 Senden Beri Programlama Ugraşması,Müzik,Gezmek

Cs'De Cfg,Rc,Tk Özel Yapım Yapılır:)

WallHack,3d,Aimbot İle İlgili Yardım Edilir

Burdan Bütün Foruma İyi Günler:)

özel yapım rc&cfg ::D :D :D :D ii güzelmiş :D

Hehehe:)Öledir:)

''Cs'De Cfg,Rc,Tk Özel Yapım Yapılır:)

WallHack,3d,Aimbot İle İlgili Yardım Edilir''

Sana birde dükkan açalım :D

programcıymıs adhqweh kendı sıtende mılletı dolandırısoun burdakı konuları oraya tasıo yemın edıo sadece bızde var dıerlerı alıntı dıo yazık sana asLanım

:D adam bot nabarsın işte :D benm cfg yide cafcuf11 die millete yedirior hey gidi ezik oglu ezik :D

Cs'De Cfg,Rc,Tk Özel Yapım Yapılır:) DEMİŞSİN

Nedense benim yaptığım CFG'leri kendi sitende ben yaptım diye koyuyorsun, buna yaptım imajı veriyorsan yazık sana derim ;)

Cs'De Cfg,Rc,Tk Özel Yapım Yapılır:) DEMİŞSİN

Nedense benim yaptığım CFG'leri kendi sitende ben yaptım diye koyuyorsun, buna yaptım imajı veriyorsan yazık sana derim ;)

Hadi canım :S kardeşim kendinden utanmalısın ;)

Siz Kimsinizde Sizden Cfg Alayım..By Burç Netbilgininde admin Olmak İçin Adama Yalvarmadınmı...Siz Giderken Ben Cs Oynuyodum...----Ve Cfg'yi Burç'tan Aldıysam Buda Alıntıcı...

Herkez Edebinle Davranacak..Milleti Küçük Düşürmek İçin Laf Atmayın....

Yalakalıkla İyiki Admin Oldun Uctun Havalara....

Bunu Okuyunca Beni Banlayacağını Biliyom..O Yüzden Nasıl Bir İnsan Oldugun Belli OLur.....

Neyse İyi Forumlar....

Ben kimseye yalakalık yaparak admin olmadım. Buyur ara sitenin sahibini Burç sana yalakalık yaptıdamı verdin rütbeyi yoksa, bizzat aradın gelmesini mi rica ettin diye bi sor.
Hiçbirşeyi bilmeden önce yargıda bulunma...
Senin sitedenki konuların yarısından fazlası burdan alıntı herşeyi çıkarttırma meydana zaten çıkacak bişey de yok herkez biliyor...
Ben yaptım diyerek burdan alırsın sitene korsun çünkü işin bu
Ban yiyecek küfür vs. bişey söylemedin durduk yerede BAN atmam.
Kimseyide küçük düşürdüğüm yok siz zaten küçük insan topluluklarınız. Henüz benliğini kazanamayan kişilersiniz.
Bu laflar ağırına gitmesin ben doğruları söylüyorum.

Yalansa yalan dersin, kimsenin CFG'sini almıyorum ben dersin ki yalanda diyemiyorsun

Şimdi o mesajında ki yazıyı ordan sil. Efendi efendi takıl !

Ben kimseye yalakalık yaparak admin olmadım. Buyur ara sitenin sahibini Burç sana yalakalık yaptıdamı verdin rütbeyi yoksa, bizzat aradın gelmesini mi rica ettin diye bi sor.
Hiçbirşeyi bilmeden önce yargıda bulunma...
Senin sitedenki konuların yarısından fazlası burdan alıntı herşeyi çıkarttırma meydana zaten çıkacak bişey de yok herkez biliyor...
Ben yaptım diyerek burdan alırsın sitene korsun çünkü işin bu
Ban yiyecek küfür vs. bişey söylemedin durduk yerede BAN atmam.
Kimseyide küçük düşürdüğüm yok siz zaten küçük insan topluluklarınız. Henüz benliğini kazanamayan kişilersiniz.
Bu laflar ağırına gitmesin ben doğruları söylüyorum.

Yalansa yalan dersin, kimsenin CFG'sini almıyorum ben dersin ki yalanda diyemiyorsun

Şimdi o mesajında ki yazıyı ordan sil. Efendi efendi takıl !

bundan sonra forumda durman hata zaten cafcuf :)

bu cafcuf amele ya baska bısı deıl yanı bence banlanmalı.. bu forumdan hem burdakı konuları calıntı yapıo hemde gelmız ben yapıom dıo cfg rc

Geri