[AIM] WILDv15 CFG + DLL | Tanıtıma Gerek Var Mı ?

0
EXE RANK

WILDGUARD

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
WILDGUARD

CODER WILDGUARD

CFG Calısma Baslama Tarihi : 14 Ekim 2012
CFG Calısma Bitis Tarihi : Normalde 14 Aralık 2012 Ama Aksilik Cıktı ve 29 Kasım 2012 Oldu.

Çıkış Tarihi : 29 Kasım 2012 Perşembe 09:00
Rar Boyutu : 32.5 KB
Dosya Boyutu : 77.2 KB

WILD CFG " WILDGUARD " Aittir Lütfen Alıntı Yapıp İsmini Degistirip Benim CFG Diye Yutturmayınız..

[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6940/bilgik.jpg[/IMG]
WILDv15 CFG'den Verim Almak İstiyorsanız ;
Oyunu Tamamen Silin ve Tekrar Kurun Ondan Sonra CFG'yi Deneyin.
" Name , Sensitivity ve Croshair Renk " Ayarlarıni Degistirebilirsiniz Fakat Baska Birşey Degistirmeyiniz Aksi Taktirde CFG'den Verim Alamazsiniz Ondan Sonra CFG Kötü Diye Yorum Yapmayiniz !

WILDv15 CFG Oyun Ayarları ;
` [ %90 ] Shift Tusuna Basılı Tutarak Yürüyünüz Gercekten İyi Oynuyorsanız Zaten Önünüze Cıkacak Adamı Kolay Bir Şekilde HS Atarak Öldürebilirsiniz.
` [ %100] Ayrıca Hem HS Atıcaksınız Hem Karsı Tarafa Ses Vermiceksiniz Bu Sizin İçin Bir Avantaj
` [ %25 ] CTRL Basipta Ates Ederseniz HS Atma Orani %25 Oranla Düşme İhtimali Var.
` [ %100] 640x480 Çözünürlük ve Crosshair Boyutu Small Ayarlarında Oynayınız.. Cok İyi Bir Oranla HS Atmanızı ve Damagenizi Yukseltecektir...

[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/9470/noth.jpg[/IMG]
Counter Strike Oynamayi Bilmeyenler CFG Deneyip Bu CFG Kötü Diye Yorum Yapmasin. Zaten Oynamayi Bilmiyorsun Niye CFG Deneyip Kötü Yorum Yazip CFG Populerligini Düsürüyorsun ?

[IMG]http://img442.imageshack.us/img442/6212/zellik.jpg[/IMG]
# Lisanslı WILDGUARD Kodları
# Hızlı Oyun
# Ses Paketi
# Göz Almayan ve Yormayan Görüntü
# Duck Paketi
# Rate Paketi [En İdeali]
# Alias ve Setburst Paketi [sXe Geçenler ve En Özelleri]
# Native Paket
# Define Paket
# Addvec Paket
# Gereksiz ve Tekrar Kod Bulunmamaktadir

[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/1312/resimkt.jpg[/IMG]
[IMG]http://img837.imageshack.us/img837/1116/21885356.jpg[/IMG]
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/5427/28395401.jpg[/IMG]
[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/1365/16885720.jpg[/IMG]
[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/7142/71640560.jpg[/IMG]
[IMG]http://img526.imageshack.us/img526/1903/44512365.jpg[/IMG]

Rar Şifresi
WILDGUARD
Virus Total Sonucu Rar Şifresi Olmadan Yapılmıştır.

Teşekkürler Çok Açıklayıcı bi konu olmuş.

%100 hs demissin ayağına sıkınca kafaya gidiyormu ?

[ %100] Ayrıca Hem HS Atıcaksınız

O Kısmı Bastan Okursan Sevinirim.

` [ %90 ] Shift Tusuna Basılı Tutarak Yürüyünüz Gercekten İyi Oynuyorsanız Zaten Önünüze Cıkacak Adamı Kolay Bir Şekilde HS Atarak Öldürebilirsiniz.
` [ %100] Ayrıca Hem HS Atıcaksınız Hem Karsı Tarafa Ses Vermiceksiniz Bu Sizin İçin Bir Avantaj

O Kısmı Bastan Okursan Sevinirim.

o %' deler nedir? :)

Hayatınız Yalan Dolan Sizi Allah Değil Cfg kurtarsın. başka işiniz gücünüz yok zaten

Teşekürler indirdim kullanıyom.

Hayirdir ? Nesi yalanmış ?
Yalanmamış :) Cfg coder bu ünvanı alabilmen için oyunun kodlarını senin bulman lazım bebeğim :D bu 1 - 2 varolan ayarların değerlerini değiştirerek Sizin tabirinizle 'Coder' olunmaz 3 - Verdiğin Ayarların Yarısı Hikaye. 4 zamanı'nı böyle ucuz kolpa şeyler'le geçiriyosun. 5 yaptığın bu ayarları ayar demiyelim'de 'Düzeltmeleri' bir turnuva'da dene bakalım kullanabilecekmisin. kendi kafandan sallayıp kendin tutturup sonra ben coderim diyosun ya ağlayasım geliyor gülmekten resmen :D şu 5 yıllık Cs kariyerim'de neler gördüm ama hep traş çıktı Counter-Strike Tarihin'de CFG diye bir kavram yok aslında onun mantığı varolan kodların değerlerini değiştirmektir sen bundan ibaret yapmıyosun araya garip garip kodlar ekleyip coderim diye geçiniyosun wallahi bebek durumundasınız. 3-5 skor kralı olayım diye bir tek götünüzü vermediğiniz kaldı.

Yalanmamış :) Cfg coder bu ünvanı alabilmen için oyunun kodlarını senin bulman lazım bebeğim :D bu 1 - 2 varolan ayarların değerlerini değiştirerek Sizin tabirinizle 'Coder' olunmaz 3 - Verdiğin Ayarların Yarısı Hikaye. 4 zamanı'nı böyle ucuz kolpa şeyler'le geçiriyosun. 5 yaptığın bu ayarları ayar demiyelim'de 'Düzeltmeleri' bir turnuva'da dene bakalım kullanabilecekmisin. kendi kafandan sallayıp kendin tutturup sonra ben coderim diyosun ya ağlayasım geliyor gülmekten resmen :D şu 5 yıllık Cs kariyerim'de neler gördüm ama hep traş çıktı Counter-Strike Tarihin'de CFG diye bir kavram yok aslında onun mantığı varolan kodların değerlerini değiştirmektir sen bundan ibaret yapmıyosun araya garip garip kodlar ekleyip coderim diye geçiniyosun wallahi bebek durumundasınız. 3-5 skor kralı olayım diye bir tek götünüzü vermediğiniz kaldı.

Sadece güler geçerim. Bosuna zamanını harcamıssın bu kadar yazıya.. Kim oldugumu ögren ondan sonra öt karsımda.

Sadece güler geçerim. Bosuna zamanını harcamıssın bu kadar yazıya.. Kim oldugumu ögren ondan sonra öt karsımda.
Sen kimsin da senin karşında ötecem lavuk. adam ol biraz eziklik etme! gül geç [video=youtube]

Sen kimsin da senin karşında ötecem lavuk. adam ol biraz eziklik etme! gül geç [video=youtube]

Ya bu PortalCs diye bi arkadaş var hani kavga konusu çıkarmak istemiyordum ama gerçekten sıkıldım bundan 1 2 sene önce hiç biryerde olmayan bu insan nerden çıktı bütün konularda niye hep bilmişlik taslayıp veya küçük düşürülecek şeyler yazıyor ve adminler buna hiçbirşey demiyor ... Biraz insan olup başarılar demeyi biliceksin gl atıp geçiceksin çok fazla konuşuyorsun . Hee bu arada bende imzama @2007 yazarım ordan yola çıkma sakın :) benim kim olduğumun bi önemide yok ama biraz duyarlı olmaya çalış..

Ya bu PortalCs diye bi arkadaş var hani kavga konusu çıkarmak istemiyordum ama gerçekten sıkıldım bundan 1 2 sene önce hiç biryerde olmayan bu insan nerden çıktı bütün konularda niye hep bilmişlik taslayıp veya küçük düşürülecek şeyler yazıyor ve adminler buna hiçbirşey demiyor ... Biraz insan olup başarılar demeyi biliceksin gl atıp geçiceksin çok fazla konuşuyorsun . Hee bu arada bende imzama @2007 yazarım ordan yola çıkma sakın :) benim kim olduğumun bi önemide yok ama biraz duyarlı olmaya çalış..

işin aslı ben cs'yi 5 yıldır oynamıyorum 9 yıldır oynuyorum 2003 yılında 10 yaşındayken başladım 1.5'di pek fazla bilmiyordum sonra unuttum gitti tekrar dönemem 2007 yılında 1.6'ya oldu ordan yola çıkarak cs bir oyun değil yaşam tarzı oldu okey ? burda kavga çıkaran yok eleman cfg diye bişey yapmış abuk sabuk ayarlar üstüne birde coderim diyor buda beni hepten delirtiyor nereye kadar coder ? ben bu camiada uzun süredir varım senin demenle yeni olmuyorum :) illa kendimi göstermem gerekmiyor kendi çapımda takılıyorum öyle. benim bildiklerimi şurda bir allahın kulu ben biliyorumi diyemez! benim öyle bir altyapı sistemim var ki 1.6'yı o ayakta tutuyor sırf bunun için arşiv yaptım ben bu oyuna sadece oyun olarak değil bir eser gözüyle bakıyorum burda gelip ona buna hee hııı diyerek yiğitlik yaptığını sanma aslanım oldumu adminler beni biliyorlar 3 gün 5 gün 7 gün 1 ay 1 sene ban sistemi ile yargılandım ama onlar hep başkalarının beni gazlamasıyla ortaya çıkınca hep af edildim. beni daha tanımıyosunuz burda cfg cfg diye ona buna yalakalık çekmek mertlik işi değildir cs dediğin şey sadece bu cfg'den ibaret değil siz oyunu başka türlü görüyorsunuz 3-5 adam vurayım kral olayım adminlik alayım diye yapmadığınız şaklabanlık kalmadı onu demek istiyorum eğer bir kişi ben ustayım diyorsa harbi ustadır yani bana burda akıl vermeyin. ondan sonra yazınca yazdı oluyor.

Bu nasıl bi sözdür ben ustayım ... tamam bende ustayım ustamı oluyorum şimdi laf kalabalığı yapmaktan başka birşey bilmyorsun ayiretten kendini çok yükseklerde görüyorsun diyorsunki siz oyunu 3 5 frag gibi görüyorsun .. tamam hadi biz öyle görelim ya sen realini bile bilmiyoruz 1.6 da kasıyormuşsun bende 1.6 oynuyorum bi ara göster tanıt kendini bize hee bide coder coder diye sayıklıyorsun coder isen göster kendini farkını görsünler.. desinlerki bu cocuk coder. dediğim gibi lafla s....ş olsaydı ...

Hee ayrıca çok yalakasın :) Adminler felan :)

Paylaşım için saol ama denemiyecem :)

Bu nasıl bi sözdür ben ustayım ... tamam bende ustayım ustamı oluyorum şimdi laf kalabalığı yapmaktan başka birşey bilmyorsun ayiretten kendini çok yükseklerde görüyorsun diyorsunki siz oyunu 3 5 frag gibi görüyorsun .. tamam hadi biz öyle görelim ya sen realini bile bilmiyoruz 1.6 da kasıyormuşsun bende 1.6 oynuyorum bi ara göster tanıt kendini bize hee bide coder coder diye sayıklıyorsun coder isen göster kendini farkını görsünler.. desinlerki bu cocuk coder. dediğim gibi lafla s....ş olsaydı ...

Hee ayrıca çok yalakasın :) Adminler felan :)
Tamam kendini tanıtmana gerek yok anladık ben kendime coder demiyorum senin nasıl bir okuma tarzın varsa o şekilde yorumluyosun ayrıca yalaka çekmiyorum istersem alayına küfür basarım aslanlar gibide banı alırım susarım ? yani burda ona buna şekil yapmanın anlamı yok illa beni tanımak istiyorsan gelirsin izmir'e görüşürüz buluşuruz konuşuruz bu kadar kolay kendimi yükselerde görmüyorum orta halli bir insanım az'a kanaat ediyorum anlıyacağın laf kalabalığı değil o iyice okursan aradaki mesajları anlarsın millet bu oyunu sadece frag kasmak king olmak için oynuyor sen'de konuşuyosun ama boş tencereye anlatıyosun dünyada kaç milyon tane cs oyuncusu var biliyomusun ? beni görmemen veya tanımaman normal çünki ben kendimi sizler gibi reklam etmeyi sevmiyorum.

Yeter ama bi konu için bu kadar tartışılmazki :mad: PortalCS başkalarının kafalarından kod uydurup coderim diye geçinmelerini sevmiyorsun aslında haklısın ama bunu her konuya yazıp tartışma çıkarmana gerek yok :confused:

Geri