akadaşlar acil bakarmısınız.

0
EXE RANK

-0p[ss]imi`sT* bRk`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-0p[ss]imi`sT* bRk`
meraba arkadaslar. ben Yeni ekran Kartı aldım ATI Radeon HD 3600 Series / İşlemci AMD Athlon(tm) Processor 3500 + 2.20 Ghz

Sofware ve open qL de fpyi bir türlü sabitliyemiyorum ping yükseliyor direct 3d de oynuyorum ordada acayip kasıyor.Bana Bir yardım Etseniz Fps SAbitliyemedim Bir türlü 1 seneden beli Ugrasıyorum Yardımlarınızı Beklıyorum.

Konu Yardım Bölümüne Taşınmıştır...

benim ekran kartım seninkinden iyi olmasına rağmen benimkide 100 değil merak etme sorun olmuyor, kaça kadar düştüğünü söylersen iyi olur benimki 95 - 100 arası değişiyor bi değişiklik olmuyor yok illede 100 diyorsdan "Refreshlock" kullanmayı dene öyle 100'ü sabitliyebilirsin.

Chipset'ine bağlı o. ATİ'nin çoğu öyle merak etme.
Benim ekran kartım 512 NVIDIA'ydı bir defa FPS 99 demedi hep 100'dü. Tabi bozuldu ekran kartı şimdi Unboard kullanıyorum.

Senin anakartına uymadığından oluyor o. Değiştirme şansın varsa değiştir. NVİDİA al oyun için İnternet Cafe sahipleri burda hep NVİDİA der.

Anakartınla uyuşmadığı için kaliteli oyun oynayamazsın. Mümkünse değiştir dediğim gibi.

tamam çok saolun.

benim ekran kartım seninkinden iyi olmasına rağmen benimkide 100 değil merak etme sorun olmuyor, kaça kadar düştüğünü söylersen iyi olur benimki 95 - 100 arası değişiyor bi değişiklik olmuyor yok illede 100 diyorsdan "Refreshlock" kullanmayı dene öyle 100'ü sabitliyebilirsin.

dedigini yaptm yine olmadı uyumsuzluk olabilir galiba yine teşekkür ederim.

Birde şunu yap.
Birgisayarının parçalarını çıkar temizle yerine tak ve güzel bir format at. Eğer olmuyorsa gene dediğim gibi uyumsuzluk vardır parçalar arasında. NVİDİA tercih ederim.

aga ne 100üya :S ben hayatımda 100fpsm olmadı en fazla 57oluyodu

Geri