Akhisar startı verildi!

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Ligdeki puan kayıplarına Boluspor galibiyetiyle son veren Bank Asya 1. lig temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Akhisar maçı hazırlıklarına başladı.

gaziantepbb_idman_150212.jpg

Bolu maçının ardından futbolculara verilen izinler sona ererken, mavi – beyazlıların antrenmanda ki hırsları dikkat çekti.

Gaski tesislerinde teknik direktör Bünyamin Süral nezaretinde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyespor’da bu hafta ki hedef galip gelerek çıkışa geçmek.

-"FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM"
Bolu galibiyetiyle büyük bir moral kazandıklarını açıklayan Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bünyamin Süral, “Son haftalarda ki puan kayıpları takım içerisinde moralleri bir hayli bozmuştu ama Boluspor’u yardımcı hocalarımın iyi etüt etmesi neticesinde gerekli tedbirleri aldık. Futbolcu kardeşlerimizde görevlerini en iye şekilde yaptılar ve hak ettikleri galibiyeti aldılar. Başarılarından dolayı bütün futbolcularımı kutluyorum” dedi.

-"AKHİSAR’I CİDDİYE ALIYORUZ"
Akhisar Belediyespor’un ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu belirten Süral. “Bana göre bu sezonun Elazığspor ile birlikte en iyi çıkış yakalayan ekibi, kesinlikle ciddiye almamız gereken bir takım ve bu güçlü takım karşısında haddimizi bilerek oynamak zorundayız. Kendi evimizde oynayacak olmamız bizim açımızdan avantaj teşkil ediyor. Saha ve taraftar avantajını kesinlikle değerlendirmek zorundayız. Eğer play off’ta kalmak istiyorsak böyle güçlü takımlar karşısında da kazanmak zorundayız. Bu haftayı çok iyi biçimde değerlendirip, Akhisar karşısında da galip gelerek çıkış yakalamak zorundayız” diye konuştu.

Geri