Alexa Nedir ? Alexa Nedir ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
alexa.png
Şimdi kendi gözümden alexa ayı anlatıcam. Alexa dediğimiz şey web sitelerinin özgünlüğüne verilen bir tür puandır yani özgür ve kendi yazılarınız olacak öyle ordan burda kopyala yapıştır yapmıyacaksınız bu şekilde alexa puanınız iyi bir yere gelir alexa ilk olarak size bir puan verir atıyorum 20 milyon puan verdi sizin bu puanı 1 milyona kadar düşürmeniz gerekmetedir yani ters orantı var işin için de kaliteli sitelerin puanı düşük oluyor aslında puan değilde bu sıralama yani 20 milyon sıradaysanız 1 milyon sıraya düşmeniz gerekmektedir. Bunuda kendi yazılarınızı kendi yorumlarınızı yaparak 1 milyon sıraya düşebilirsiniz. Şimdi bir sitenin alexa kalitesini nasıl anlarız birde o olay var diyelim ki bir site 140 tane makale yazmış ancak alexasısı 1 milyon bide benim bloguma bakın 58 tane makale yazmışım alexam 1 milyon işte aradaki fark ben kendi yazılarımızı yazmışım o site ordan burdan kopyalamış yazıları. İşte alexa budur ve sitenizi satarken felanda alıcı buna bakar bu adamın ne kadar alexa sı var diyerek bakar yani. Orantı budur az yazı ile 1 milyona kadar düşerseniz çok iyidir. Bide alexa kasarken yorumlardanda faydalanabilirsiniz yorum gruplarına katılarak yorum yaparsanız alexanızın düştüğünü farkedersiniz çünkü yorumlar farklı IP lerden yapılır bu da çok iyidir alexanın 100k kadar bile düşebilir 1 gunde sadece yorumlardan tabi. Bide alexanız başta hızlı düşer çünkü çoğu kötü siteyi geçersiniz hemen ama yukarı sıralara gelince diğer kaliteli sitelerle yarışmış olursunuz bunun içinde dikkatli olun. Çok kısa yazmayın ve yazılarınız kendi yazılarınız olsun ordan burdan almayın. Benim diyeeklerim ve tüyolarım bu kadar gerisi size kalmış.

Geri