0
EXE RANK
-aLLe[n].
Fexe Kullanıcısı
ÖnceLikLé séLamun aLéyküm beyLer.
Hiçbiryerde payLaşmadığım cfg'mi siz sayın Nb
ÜyeLeriyle payLaşıyorum
İhş beğenip saçma yorumlar yapmasınız
ANLATIM :
# Vallaha diğer cfg payLaşan arkadaşLarım gbi %100 Hs diyemem saten öyLebir cfg yoktur.Bileğinze kalmış
# No recoiL <FazLa zorLamassanız silahınız sekmez>
# KaranLık yerLer aydınLatıLmıştır.
# KeLeş'i size tavsiye edebiLirim diğer siLahLardan daha üstün şekiLde donatıLmıştır.
# Her siLah için özeL aim kOdLarı.
# Awp' aLdğınzda zoOm acma gereksimi duymıcaksnz.
# Kısayol siLah tuşları .Örn "T" harfine bastığınızda Ct deyseniz CoLt , o2 , bomba ,kit aLır
T deyseniz keLeş , o2 vb gereçLer aLır bi tusLa 2 takımda siLah alma kodu diyeblrz.
# Kısayol chat tusLarı . Cfgnin altına inip ordan dileğnizce ayarLıya biLirsiniz.
# Her pc için özeL rate ayarları < Her pc için uyumLudur >
EMEĞE SAYĞI ßEYLER ;; Beğenen ve beğenmeyen arkadaşLarıma sonsuz teşekkürLerimi sunuyorum .
Alternatif Link 1
Alternatif Link 2
Alternatif Link 3
Hiçbiryerde payLaşmadığım cfg'mi siz sayın Nb
ÜyeLeriyle payLaşıyorum
İhş beğenip saçma yorumlar yapmasınız
ANLATIM :
# Vallaha diğer cfg payLaşan arkadaşLarım gbi %100 Hs diyemem saten öyLebir cfg yoktur.Bileğinze kalmış
# No recoiL <FazLa zorLamassanız silahınız sekmez>
# KaranLık yerLer aydınLatıLmıştır.
# KeLeş'i size tavsiye edebiLirim diğer siLahLardan daha üstün şekiLde donatıLmıştır.
# Her siLah için özeL aim kOdLarı.
# Awp' aLdğınzda zoOm acma gereksimi duymıcaksnz.
# Kısayol siLah tuşları .Örn "T" harfine bastığınızda Ct deyseniz CoLt , o2 , bomba ,kit aLır
T deyseniz keLeş , o2 vb gereçLer aLır bi tusLa 2 takımda siLah alma kodu diyeblrz.
# Kısayol chat tusLarı . Cfgnin altına inip ordan dileğnizce ayarLıya biLirsiniz.
# Her pc için özeL rate ayarları < Her pc için uyumLudur >
EMEĞE SAYĞI ßEYLER ;; Beğenen ve beğenmeyen arkadaşLarıma sonsuz teşekkürLerimi sunuyorum .
Alternatif Link 1
Alternatif Link 2
Alternatif Link 3