- aLLe[n].^ `` mütefazı bir frağ <DEF>

0
EXE RANK

-aLLe[n].

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-aLLe[n].
Mapın son 15 dk si girip güçsüz teamda kastığım Mütefazı bir frağım beyLer DEF kasarken öLesine koyayım dedim .

Millet diyo bu nasL def kasma diyor :D .ÖyLe kritik hsLer varki ah bi görseniz :D nese buyurun
. wwwOOwwsssss ^^

[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/6581/deffj.jpg[/IMG]

Lütfen emeğe sayğı .. Senoynada birçok frağım var ama yereL disc <D> Çöktüğü içi hepsi gitti çok üzüLdüm onlara

40-1
20-0
30-6 ve daha birçok frağım vardı arşivLemştim Nb ye koyıcaktım xD yazık oLdu beA.

Güzel, başarıalr dilerim.

Güzel kardeşim.

yorumLarınız için teşekkür ederim kardeşlerim.

yazı renngi ilginç

Grinin neresi iLginç?

frag qüzel
fakat sen def deilsin

Gamma ayarlarını oyuna girdikten sonra yazsan bile o kadar parlak olmaz cfg açtığın belli
yazı rengi değişik hadi onu değiştirirsin default cfg de cross normal olarak öle açık olmaz
picmip ayarları cfg açmadan öle iyi yapamassın oyundayken yani bir sürü neden saydım sana def deilsin

flood yapıorm ama k.bkmayın ilk floodum

o developer yerindeki
svc_ping
svc_clientdata
svc_time

bu komutlar cfg deki
/Settings
//walls and sound esp
aspeed 1
speed 1
autowall 0
vec_switch 0
aim 1
shoot 1
bAll
wall 3
nosky 1
soundmax 8
confont 1
chase_Cam 0
jump 1
pred 0
norecoil 2
lock 1
mode 1
saystats 0
con_w 700
con_x 400
con_y 10
color menu_text 255 255 255
menu_x 20
menu_y 200
con_h 650
con_w 720
bu kodlar sayesinde çıkar inkar etme cfg master sin

koyayımmı def.cfgmi socl hicbir aim ayarı bile yok seni burda kapat edeyimmi ? setinfo ayarı bile yok sen kmsn ki koç koyarım brda seni kapat ederim. socl a girip ss atayımmı ?

by.herşeyi biLmiş?

Def config kullanıyordur belki ne tartısma yaratıyonuz ?

Güzel frag hll

eyw kardeşim

1yang adam'a def.cfg yaptım içinde aimi bırak setinfo ayarLArı biLe yok diyorum RADİON kardeşimLe yaptık diyorum adam bana cfg master sin diyo koyayım diyorum buraya seni bi kapak edeyim sorada fOrumu terket bunumu istiyOsun.

deF cFg ama ayarlar def deiL xD

ama yinede saoL :)

kardeşim def.cfg içinde svc ayarları war buda socldan geçiyor name : var ben karanlıkda kasamıyorum gamma ayarLarı war socL sw de qene karanlık oluyor ama kinqofda iyi oLuor .Chat ve kısayol silah kodları var baskada birşey yok kardeşim cok istiyosanız bunu koyayım radiOn. kardeşmLe özenerek yptık diyOrum.

Geri