Alliassız,Scol 3.7 83.3 Mb Tek Kelimeyle Süper Bir Cfg (Rarlı 1Mb)

0
EXE RANK

eRd0qan*28

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
eRd0qan*28
Arkadaşlar sizlere dün 85.7 mblik config sunmuştum.
Bazı hatalar vardı örneğin cstrike yüzlerce dosya oluşuyordu yüklemesi çok zaman alıyordu allias vardı vs. vs.
Şimdi Düzelttim.

Boyut 83.3 Mb
Rarlı hali : 1mb (indireceğiniz 1 mb masaüstüne attınızda 83.3mb)
Csye girince configin yüklenmesi 1 dk

İlk defa bunu yapıyorum ama bu yüklediğiniz Demo sudur.Gerçeği 100 kontör Ama Gerçeğide Rarlı Halde Burda Paylaşmadığım Cfglerde Var O Rarda...Rardakileri yapmak için 11 saat uykusuz ve yemek yemeden durdum...

Bu cFg Zevk Amaçlı Eski Tanınmış Cfgler Hatırasına Yapılmıştır. Olumsuz yorum yapmayınız...

Cfg paylaşıp yorum almak için mod olmaksa yandık... Bi deneyin ne olacakki.???

Özenti olmayın paylaşım için saolda 83mb aynı kodu kaç kere yazdın doğru söyle :D:D 83mb lik kod yok cs de

Kardeş Aynı Kodu Tekrar Tekrar Kopyalayıp Yapıştırıyorlar.
Oluyo Sana 1 GB.

Herkezin configi var içinde

hmm iyi de 83 mb lık configmi olur haCı :D:D

La denemeyın 83 mb dıo acılırmı 1 mb kac dakka da acılıo bunu dusunun artık hatta hep aynı seyler kopylaı !

içini acamıoz cs de nasıl acılcak acaba xD

Bak yanıT wermıor dıo xD

Len yuru qıt Erdoqan senın cfq hıc kendısı bır sey katmamıs bu senın Konu Lock !

pardon senınmıs xD

simge durumundadı forum :) özenle kodları değiştirdim isteyen denesin istemeyen denemesin :) 1 buçuk dakka sürüyo siz bilirsiniz :) flood ypamak yasaktır.mesajlarımıza dikkat edlelim

cfgleri hepsini toplayınca ne olduğu hakkında bi bilgin varmı??? ben söliyim cfg nin başında yazdığın herşey boşa gider sürekli kodların üstüne yazmış olursun hiç bir işe yaramaz...

biliyorum ...

Ulen erdogan senoyna swsinden bu cfg yüzünden ban yedim :D Gerçekten güzel cfg başarılarının devmını dilerimm

saol kardeş (oflubaba61) :D :lol:

ßöle konu açılınca tav oluyom arkadaş..

83 mb mış

Allahm Sen Akıl Ver ßu İnsanlara :@

ya bole mallarda konu acıyo ya 1 mb dıo masa ustunde 83 mb dıo nasıl oluyo bu ıslem :cool: :lol::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

ßaN pLss...............

Geri