Almanca kurs arıyorum

0
EXE RANK

Bursali44

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Bursali44
Merhaba arkadaşlar ben Almanca kursu arıyorum ama karar veremedim bir bilginiz var mı acaba bana önerebileceğiniz ?

hangi şehirde arıyosun_ ? infolang dil okulllarının şubesi var bayagı bir şehirde çok başarılılar . ama umarım olmadıgı bir şehirde yaşamıyorsundur :)))

Ankaradayım ben, kuzenim yalova şubesine gidiyordu aşinayım adına.
franchise şubeymiş yanılmıyorsam. memnundu eğitiminden. teşekkür ederim bilgilendirme için.

ben de infolang dil okulları hakkında iyi şeyler duydum arkadaşlarımdan, londrada da franchise şube açmışlar.

Merhaba arkadaşlar ben Almanca kursu arıyorum ama karar veremedim bir bilginiz var mı acaba bana önerebileceğiniz ?

Infolang dil okullarını öneririm sana . Konuşma odaklı eğitim veriliyor ve öğretme garantisi var .

çok haklısınız ya, ben de daha önce dolandırıldım. biri kurum var dedi sattı bana ve ortadan kayboldu :(
sonrasında infolang dil okullarına gittim.
öğretme garantili eğitim veriyorlar.

ben 2 sene önce infolang dil okullarından ingilizce almıştım bu aralar da almanca düşünüyorum.
konuşma odaklı eğitim ile çok verimli ve aktif öğrenmiştik güzel zamanlardı :)

merhabalar. infoLANG Dil okullarını tavsiye ediyorum.kurumun uzman eğitmen kadrosu ve kaliteli eğitiminin yanında genç girişimcilerini teşvik eden franchise şube atılımı çok önemli.

Geri