ALpay dediginiz Recovery <kLs> ve onun Yardmcisi Aykut Cobain in yüzü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

Homupdown`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
Homupdown`
------------------

HaHaHaHaHaHa kırıLdım görüyosunuz dimi :) nadirin üyelerini.. gh0st h4x ciler sizi.. bide bana çamur atıyolar.

ahha alpay bunada konusda goRek :D

ee herkezin yüzü ortaya cikacak dedim bunada bişey diyemez

ben hep içimden şunu söylüyorum insan bot olmasın.. insan 3d olmasın :) bırak bu ayakları alpay bide ALLAHA KITABA SOWUYONUZ işte siz bu kadarsınız olm.. nadirin üyelerine bak ;)

Bana ezik diyen adama bak sen :)

İnsan bana teşşekkür eder bea :(

adam ezo kb alican:D :) karde$im şmdi hallediyorum

ulen cakallar biz bunlarla mac attıık bunlar Sw De Sxe kapatıp kasıo olar Böle CD programı ile Helal Sheqil SAna harbi Helal

ulen cakallar biz bunlarla mac attıık bunlar Sw De Sxe kapatıp kasıo olar Böle CD programı ile Helal Sheqil SAna harbi Helal

Eyw daha niceLErin ssleri war ;) siz tesekkurunuzu wern hepsini cikarcam tek tek:D

ohh la ss leri bn atıom teşekkürü sen alıon çakal :D

Eyw. kaRdesim ben temizim ben 3d flan kullanmam! adres weRim qeLin evime bakın pcye.

Hehe anLayin nasL biri oldugunu bu alpayin ve aykutun

Sitede boyle konular istemiyoruz diyoruz saçma saçma konular açıyosunuz ? özel işlerınızı msn den yapın

Eyw. $heeqiL kaRde$imsin.. TeşekküR edeRim ;)

Ataberk bu konu onemLi! ama Msn adreSi weRmek yasak. ekle ßatuu hemen:)

Zaten HLSTW diye program var indirip sw'lerin ozellıklerıne bakabılırsın sXe-I acık mı kapalı mı diye .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri