amerikadan alışverişte ucuz kargo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan phaselia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

phaselia

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
phaselia
Arkadaşlar Türkiye'de satılan birçok şeyi malumunuz yurtdışında çok daha ucuza bulabiliyoruz. Özellikle profesyonel malzemeler, elektronik ürünler gibi markalı ürünler çok daha ucuza mal olabiliyor. Elektronik ürünler özellikle Amerika'da çok ucuz. Ancak maalesef bu sefer de kargo çok pahalıya geliyor. Buna bir çözüm olarak kargo yönlendirme şirketleri kurulmuş. Ben de yaklaşık 5 ay önce ebaydan HTC cep bilgisayarımı alırken keşfettim. Ben A.B.D.'den ürün satın alırken, oldukça meşhur olan VIAddress : The Global Leader in Package Forwarding sitesini kullanıyorum. İlk önce cep bilgisayarımı daha sonra da ebaydan saat, amazondan İngilizce ve Yunanca çalışma kitapları aldım. Cabelas'tan çakı ve dağcılık ürünleri aldım. Türkiye'de çok pahalıydı ve yüksek kargo ücreti ödemeden bu site sayesinde çok ucuza geldiler. Benim gibi sırf kargo ücreti yüzünden Amerika'dan birşey satın alamayanlar için şu şekilde tarif etmek isterim. VIAddress : The Global Leader in Package Forwarding sitesine ücretsiz olarak üye oluyorsunuz ve site siz gerçek bir A.B.D. adresi temin ediyor. Siz alışveriş yaptığınız firmaya bu adresi veriyorsunuz ve site size paketinizi çok daha düşük bir kargo ücretiyle yolluyor. Eğer alışveriş yaptığınız firma kredi kartınızı kabul etmiyor ise ayrıca siteye de sipariş talebini verebilirsiniz. Site herhangi bir komisyon ücreti almadan paketinizi size postalıyor. Çok daha düşük ücretlere alabileceğiniz şeylere, dünyanın parasını vermeyin istedim.

Geri