0
EXE RANK
HunTR
Fexe Kullanıcısı
Çoğu Yerler'de hep rastladığımız konudur bu aslında bende şimdi bu sorunun cevabını açık açık yazıcam göstermeli ve örneklendirmeli olarak umarın anlamadığınız yer kalmaz 
Öncelik'le C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\addons\amxmodx\configs şu yolu izleyin ve users.ini isimli ini dosyasını açın en alt'a gelin orda
"loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" şu şekilde yazılı bir bölüm var ben şimdi örnek vericem sizde burdaki örneğe bakarak uygulayın işiniz bittiğinde kaydetneyi unutmayın
ÖRNEK:
"Zaffe" "005874110" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Bu şekilde yaparak admin olabilir veya ekleyebilirsiniz gelelim ben ne yaptım ?
1- Zaffe Kısmı : Admin Adı
2-005874110 Kısmı : Şifre Yeri
3- a Kısmı : Buda adminlik derecesi tam yetki yapmak için a yapmanız yeterlidir ortada olan abcdefghijklmnopqrstu bu karakterler ise adminlik dereceleri Bu kadar basittir kolay gelsin
Anlatım @ Zaffe

Öncelik'le C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\addons\amxmodx\configs şu yolu izleyin ve users.ini isimli ini dosyasını açın en alt'a gelin orda
"loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" şu şekilde yazılı bir bölüm var ben şimdi örnek vericem sizde burdaki örneğe bakarak uygulayın işiniz bittiğinde kaydetneyi unutmayın
ÖRNEK:
Bu şekilde yaparak admin olabilir veya ekleyebilirsiniz gelelim ben ne yaptım ?
1- Zaffe Kısmı : Admin Adı
2-005874110 Kısmı : Şifre Yeri
3- a Kısmı : Buda adminlik derecesi tam yetki yapmak için a yapmanız yeterlidir ortada olan abcdefghijklmnopqrstu bu karakterler ise adminlik dereceleri Bu kadar basittir kolay gelsin

Anlatım @ Zaffe