Ankara Team vs Heroe Turc`s ! Büyük Mac

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

hacı123

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hacı123
Maca Terrorist olarak basladık anca skor olarak pek üstünlük saglayamadık ve ilk devreyi 7-5 önde bitirmesini bildk buyrun ilk devreden resim..

http://img141.imageshack.us/img141/918/ankaraqq2.jpg

Devreyi 2 farkla Terrörist ile bitirmek aslında hicte iyi bir skor degil.Dust2 de terrörist her zaman avantajlıdır ancak biz tabikide tecrübemiz ve sakinligimizle Ctde İşi eL vermeden bitirip Ankara Team Oyuncularını eze eze 6-0 gibi ezici bir skorla macı almayı basardık. Ve geLeLim o Süper resime : )

http://img19.imageshack.us/img19/5526/ankaraqq.jpg

evet Arkadaslar Takım Arkadaslarımı Tekrar gönülden kutluyorum sagolsunlar hepsi macta elinden geleni yaptılar..Heroe Turc`s gene akıyor ona göre : )

ve ve Beyler İnanılcak Gibi Degil Ankara Team dünkü yenilgiyi Kendine Yediremeyip Bizimle tekrar mac atmak istediklerini söylediler ve en iyi 5 adamımı getiriyorum hadi bu sefer yenin bakalım dediler..Bizde Dedik Heralde Bu sefer işimiz zor ancak öyle olmadı Bu sefer dünkü galibiyeti 2 ye katlayıp ezici Bir üstünlükle Ankara Team'e Tekrar Agır Bi yenilgi tattırmayı basardık işte buyrun Dün Geceden Resimler
biggrin.gif

Macın İlk Devresi Ve Heroe Turc`s olarak Ankara Team Oyuncularını 9-3 gibi farklı bir skorla alt etmeyi tekrar basardık buyrun tekrar ss
biggrin.gif
biggrin.gif

http://img143.imageshack.us/img143/5674/asdasdasdvj.jpg

Ve Gelelim 2.Devreye Ankara Team 2-0 önde baslamasına ragmen 4 el üstüste alarak macı tamamladık.. Sizleri Canı Gönülden Tekrar Kutluyorum.

http://img143.imageshack.us/img143/5125/ankarateam.jpg

Ve beyler mac sonunda bize 3d aim vs vs hertürlü yalan iftirayı attılar ve cirkefce davrandılar o küfürleri ve yalan iftiraları buraya koyup konunun güzelligini bozmak istemedim.Biz bize yakısan kısmını koyalım dedik..Ankara Team yenilmez deniyordu ama buyrun herşeyin bir ilki varmıs.Bizim Ankara Team ile olan mac serüvenimiz böylelikle Sona ermiştir.Sırada Baska yenilmez denilen takımları yenmek var : )
Ve murat kardesim 2. ss de reddot kullandıgın gözümden kacmadı hadi magzur görelm bunu
biggrin.gif
Ve bize 3d diyen ankara Team Cpt si qosson'un ghost hax 3d kullandıgı tüm cs alemince bilinmekte Bunuda Gözarde etmeyelim Görüşmek Üzre : ) O ettiginiz Küfürleri sizin kücük aklınıza veriyorum yenilgiyi hazmedemeyip 3d demenizi sizin ezikliginize veriyorum.Hadi Saglıcakla kalın

Heroe Turc`s # Team

Heroe Turc`s # vaLiente`~
`~

ALINTIDIR..!!

Helalde İlk Ssde Adamlar 3 Kişi :S

3 kisi degil hacı devre oldu orda takımlar degisirken cekilmiş bi ss

2.maçın ssleri link gözükmüyor başka yere upla

boyle macmı olur lan hepınızı losersınız socl koruma yok cfg acmıslar redotlar cartlar curtlar kımbılır baska ne hıleler varmısdır oyunda sızdede ankara team dada

hLL olSun hero turk waLLla

adamlar king bütün gün onların sw'deim helal olsun

hLL Ankara Teamı ezmi$LeR :)

BEYLER HERO TURC DAKİ ADAMIN BİRİNDE 3D WAR BUNUN SS LERI ANKARA TEAMIN SİTESİNDE WERİLDİ vaLiante de hatta diodu bizim adamda 3d cıktı die Yane bunLar kim Ankara Team Yenmek kim

ben olsaydm o macta Ankara Team | de ckmsydm.

sen o olayı biliormusun osmanın forumunda osman bu adamların nickleriyle üyelik acıor millete evet bizde 3d var yazıyor kendi forumunda yapılırmı böyle bişi ayıptr yani ben gözlerimle gördüm milletin gözünü boyuyor ben valiente ilede konustum dedi töbe bidaha onlarla mac atarsak adamları yenen yandı ana bacı küfür yior iftira yior birdaha atmayız aklı olan varsada atmasın onlarla mac dedi

heLaL oLsun tebrikLer :)

arkadasLAr bakmayın Ss Lere ghost acıp aadamın yerıne gorunce gerı kapatıLAr bunLar BI KendıLerını akıLLı SanıoLar BIzLer kImın NE oLdugunu GayeTte Iyı bıLıoruz KonusmaLArınızı FLn kımSe CAnını sıKmasın GonLunu Rahat TutSun

qossonun ghost oldugunu bılıonuz dımı?

bilmeyen mi var awp_osman :D oynamayı bılmeyen adamdır o ghost alınca king oldu . baktı yenildi adamlara sövdü isimlerini cıkarmaya kalktı insanların emegini bilegini yoksayıor hep ankara team yenecek deme :D kapak oldu onlara bu

Helal Serhat abı sıze ben Heroe Turc`s # ~>Screwdriver<~

Çok ezici 1 konu olmuş ya :D:D

hL 0Lsn kaRde$m (:

[quote="sky']boyle macmı olur lan hepınızı losersınız socl koruma yok cfg acmıslar redotlar cartlar curtlar kımbılır baska ne hıleler varmısdır oyunda sızdede ankara team dada[/QUOTE]

katılıyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri