Ankara teamin alt clani Team forbidden clani 3d ye yakalandi kazamiz mubarek ola:D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAn biz senin anana kayıyomuyuyz suclusun yarrabandı suclusun bide uste cıkmaya calısma bi bakmıssın altta ezılıon

bak ben wall im ben yalan atmıyorum ama ben bi gun e bi gun wall acmisligim yoktur bak yemin ediorum sadece sana aciyorum simdi osman cevap werince sustun deme iste beyler buyrun hodri meydan ben her seye acigim kardesim
ben bunu defalarca tekrarladim ben lafımın arkasında gene dururum gene dururum ama 3d acma kendını kıng bılme tamami o kadar yemın ettık 3d sın ıste kabul len bak kabullenmısın bıle sımdı artık forumdan gıdıyomusun ne yapıyosan yap guzelım sadece nıyazıye tek kelıme bunun gıbı adamları clanda barındırmaması gerekir + gel bakalim delikanlıysan kımı kımı yasatmıo goruruz mıgthy sus artık bokıunu cıkardık her turlu bugun 6.30 bucuk 7 ye doru teamını topla kapısacaz tamamı scol sw de

Hip Hap alayinizda gider adamı sınırlendırmeyın benden solemesi.

bak ben wall im ben yalan atmıyorum ama ben bi gun e bi gun wall acmisligim yoktur bak yemin ediorum sadece sana aciyorum simdi osman cevap werince sustun deme iste beyler buyrun hodri meydan ben her seye acigim kardesim
ben bunu defalarca tekrarladim ben lafımın arkasında gene dururum gene dururum ama 3d acma kendını kıng bılme tamami o kadar yemın ettık 3d sın ıste kabul len bak kabullenmısın bıle sımdı artık forumdan gıdıyomusun ne yapıyosan yap guzelım sadece nıyazıye tek kelıme bunun gıbı adamları clanda barındırmaması gerekir + gel bakalim delikanlıysan kımı kımı yasatmıo goruruz

Lan ne yapıp ne yapmayacağımı sana mı sorcam sana bi yumruk koysam yarısı boşa gider istanbulda olsan şimdi atlarım gelirim yanına ... Sana diyorum ki yarın sağlam bi serverda vs atalım sen hala bana aynı martavalları okuyosun ...

3d clan ne bicim clan La alayı 3d 3d kinqleri anca 3d acabılıolar baska yaptıkları yok

Lan war ya 0c yum Ankarada olcaktın ah ulan ankarada olcaktn aha surda yemın edıom lınc ederdım seni war ya ayaga kalkacak hal bırakmazdım gebertirdim

artik leymirlerle muhattap olmiyorum artik yakalandın 3d ye gulum senın gıbı bız gunluk kac tane goruyyoruz haberin warmi senin senin gibi 1000 binlerlce adam la karsılastım ama senın gibisini dorusu hıc gormedım hem yuzsuz hem inkar ediyo hemde daha konusyo utanmaz arlanmaz ben senın yerınde olsam foruma /quit atarim yane o kadar soliyim sana kralın oglu gelse buraya gel senı bı allah peygamberlerımız alır elımden senı burda yasatmazmıs gel bakalım kıme kım vurıo allahın eziqi.! 6.30 7 gibi bugun hazır olun

len sizin 3dninizide clanınızıda töbe töbe yaw bana diss yaptırtmayın dünyayı dar ederim size akıllı olun charlatan vardı burda oda sizin gibi klavye lamerliği yaptı .. hani nerde şimdi charlatan ? yıkarım sizi küfür etmeyin yoksa dünya üstünüzden geçer ;) bu lafımıda anlayan anlar ... lafta kalmaz bunu bilin ;)

Lan war ya 0c yum Ankarada olcaktın ah ulan ankarada olcaktn aha surda yemın edıom lınc ederdım seni war ya ayaga kalkacak hal bırakmazdım gebertirdim

Lan olm susunda yarın maçtan s0nra konuşun..Beni kimse ilgilendirmez hip hopmuş topitopmuş banane..Ben oyunumu oynar giderim..ç0kta lazım tanısam n0lur tanımasam n0Lur..madem bu kadar lafını ettiniz..Gelin maçı atalım akşamüstü..Ondan sora yazın mesajlarınızı...İstersen kralını getir beni hiç mi hiç alakadar etmez.Yarın maçta görüşcez hepsi bu..Ondan sonrada ağLarsanda umrumda olmazsın baran..Git kime ağlarsan ağla..Ama tahminimce gidersin armylere erenin kucağında ağLarsın..oLucağın o başka bişey değil...

Adam son lafi koydu artık yorum bitsin mıgth gorduk seni tamami artik sus yorum yapmaa. buraya

adam son noktayi kydu hip hap yorum fln yapmayin...!

goruruz bugun 7 de teamını hazır et tamamı gulum :=)

Adama gel vs diyorum 50 milyon kere mi soylemem gerekiyo.Maç atarız ezdikden sonrada bi guzel vs atarız tmm mı iyice exeyim deseni çenen kapansın. Soylediği yalan da şu bende 3d var ama açmıyorum.Aq sxe zamanında parayla veya arkadaş kıyağıyla 3d alcaksın sonrada açmıyacaksın oylemi.Ben de bir suru ss var 3d olmadığımın kanıtı olarak her maçda movie alıyorum her maçda ss alıyorum .

tmm Lan socl sw de kim kime koycak o zman gorursunz leymirler

baran burda kardeşimdir .. ona laf atan bana atar oke .. aaaaaa klavye artisliği yapma diyen varsa avcılar insa lisesi arkasındaki emekevler caddesinde oturuyorum tüm türkiyeyi toplasanızda buyrun hodri meydan oke ... sanaldada reeldede yıkarım her türlü .. adam akıllı takılın 3d siniz kabullenin jumbotum olm ben her türlü wall açarız evel Allah ... sanki bilmioruz... baran'la derdi olan yörüngeyi direk bana çevirsin ama ERKEK OLAN ÇEVİRSİN ... burda böle iki çift küfürle değil !! msn'mi iletişim bilgilerinden ekleyerek oke ;) daha fazla uzatmıcam hadi koçlarım derdi olan benim msn'ye bekliyorum sizi ...

Lan yürü git sen daha konuşmasını ogren ondan sonra benimle kavga et seni döwmek ne kelime öldürürüm ! Fazla sesin çıkasın !

Hadi bakalım..neyinle gelirsen gel umrumda değilsin.Ben 0yunu 0ynar geçerim..Bi aLLah başkası değil.. 7 düvele kraL olsan bacakLarımdaki kıL kadar değerin oLmaz..Hadi aLLah'a emanet..Maçtan s0ra açıLsın bu k0nu..

eyw hip hap kardesim ozelden bana msn neni at tamami bunlarla aksam 7 de mac aticaz ıstersen sende gel bizle oyna eyw kardesim

ulan sizin erkekliğinize ben :) yani ne kadar meşur silahınız kelime ve klavye ile boş boş laflar savurursunuz bilmem .. bilader msn yazıyorrr gel eklee .. x-qlusive mesela .. ben o maça gelirsem duvar manyagı yaparım o maça bende gelicem ekle msn'mi korkmayın delikanlı olun azcık ;)

kardesim goremıyorum ozel at sen baan tamami lkardes ozel den yaz bana ben eklıyem sımdı

Baran bul bütün 3d olan fakeleri istediğin kadar adam topla gene ezcez sizi yarın maçda konusalım şimdi yatıyorum dahada bu konuyu buyutme senin zararına biz deyiceğimizi dedik maçın kayıtlarını da her siteye koyacaz.

Sadece Bu adama bulasmayın dıyorum HıhAp pc bırakmaz sıze solıyorum benden tavsıye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri