Anlamlı Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Almeria
Eğer birini seviyorsan dışına değil kapasitesine bak seni kaldıracak mı.

ben yürürüm bulut yürür ben ağlarım bulut ağlar ne dert ne keder tek sıkıntımbeni bırakıp gidenler

İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık. Aslında ilki konusunda çok da emin değilim. Albert Einstein

Her gün bir ceylan uyanır, aklında tek bir düşünce vardır: en hızlı koşan aslandan daha hızlı koşabilmek, yoksa aslana yem olacaktır.her gün bir aslan uyanır, asklında tek bir düşünce vardır: en yavaş koşan ceylandan daha hızlı koşabilmek, yoksa açlıktan ölecektir...

Beni Hayallerimin Bittiği Yerde ASIN !...

ne var elimde kalan?dünya dediğin zaten yalan...

Dünya temiz olsaydı,doğarken ağlamazdık şimdi temiz olsayddık ölürken yıkanmazdıkkk..

Sni Bugün Sevmiyorum Çünkü Bugün Bitecek Seni Yarın Seveceğim çünkü Yarınlar HiÇ BitMeyecek

HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$ SeNde Yarı Yarıya BeNimSin !

seni gözlerim seçti gözlerim beğendi şimdi gidiyomusun ii o zaman onlar ağlasınn

hayat giriş,gelişme,sonuç.Giriş;nedensiz,Gelişme;ümitsiz,Sonuç;gereksiz..

"Nedir gençlerdeki bu lens merağı ? Gözler de sahte olduktan sonra, insan neye bakıp inanmalı" ?

SıcAk bİr Ele İhTiYAcIN oldUĞu ZAmAN dİĞEr ELİnİ TUT kiMSenDEn yAraR yOk Bu DeWİrdE ...!

iiSTee BeeN BööYLeeYiiM Bii aNDa SuSaR Bii aaNDaa CoSaaRiiM iiMKaaNSiiZii iiSteeR MüKeeMeeLii YaSaaRiiM ♥

Kar gökten bıkar;kış bahanedir. Yaprak agaçtam düşer;sonbahar bahanedir. Güneş buluta küser;gece bahanedir. aslında seni çok özlüyorum inan mesaj bahanedir...

,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_herkes cennete gitmek ister ama hiç kimse ölmek istemez_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸

*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?

gönüllü sürgündüm yüreğineve geceden daha karanlıktı gözlerin

Sevmek Seni Seviyorum Demek Değil Yüreğinde Hissetmektir Ve Aşk Yanında Olanı Sevmek Değil Bazen Gelmeyecek Birini Beklemektir!!!!....

€ğ€r s€nİ s€wMe€k SuÇsA s€nD€ ߀nİ s€w Öd€ş€lİm... ;)

Geri