Anti-WarLogger [DevPaylasım]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asas06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

asas06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
asas06
Merhabalar ben ByReLax veya ReLax14 İçinizde Bilenler vardır

WarLogger Nedir?
WarLogger wardom.org'daki 1StClass(Ücretli) üyelerin kullandıkları "Keylogger" yazılımıdır.Bu WarLogger kullandığınız her exeden çıkabilir.Orn: Koxp,HF,Multi Client,KnightOnLine Hack programları vs...Sürekli güncellenmektedir Anti-Virüs yakalar deyip geçmeyin
WarLogger Ne İşe Yarar?
Sizin bilgilerinizi çalmak için kullanılan casus yazılımdır.Bilgisayarınıza bulaştığından itibaren şifrelerinizi ve bilgisayarda yaptığınız herşeyi karşı tarafa gönderir.Kullanım amacı OGH(OnLine Game Hacking) olmasada çoğu kişi yazılımı KnightOnLine,Metin2,Cabal,Silkroad gibi oyunlarda Karakter hacklemek(soymak) için kullanıyor.
Pc'mizde WarLogger varsa ne yapmalıyız? Nasıl Kurtulacağız?
Öncelikle sürekli güncellendiğinden Anti-Virüs'ler tanımaz.Yani bir kere yemişseniz karşınızdaki Kullanıcı(WarLogger atan kişi) işini biliyorsa sürekli güncelleme yapacaktır ki sizin anlamanız imkansız.
Bu konuyu WarLogger'den korunmak için neler yapmalı,WarLogger yemişsek nasıl temizlemeliyiz? Sorularına cevap bulmanız için açtım.Gelelim çözümüne

WarLogger'den korunmak için ne yapmalıyım?

Bilgisayarınızda yüklü olması gereken bazı programlar.

* Zemana Anti-Logger
* KeyScambler
* Anti-Keyloggeri
(Not:Zemana ile Anti-Keylogger'in işlevi aynıdır ikisinden birini kurmanız yeterli)

Bu programların işlevleri :
Zemana Anti-Logger calısmakta olan ve calıstırdığınız programları denetler herhangi bi sorunda uyarı verir.(WarLogger'i %99 Engeller)
KeyScambler bilgisayarınızda calısan keylogger varsa yazdığınız yazıları tersine çevirir.Örn : Frmtr yazarsınız efrty olarak karşı tarafa gider.
Anti-Keylogger Calısan keyloggerleri engeller.

Bilgisayarımda WarLogger var nasıl kurtulacağım?
1. Yol
FrmTR için hazırladığım bi programı sunuyorum.
Kullanımı oldukça basittir.

1. Adım (Calısıyorsa Sonlandır)
Rundll.exe Sonlandır Butonuna basarak arkada çalışan WarLogger'i kapatır
2. Adım (Bilgisayarımdan Kaldır)
Rundll.exe'yi APP Data'dan Siler .

Not : Sonlandırmanız sadece resete kadar etkili olur bilgisayarınızı tekrar başlattıgınızda silmediğiniz takdirde tekrar çalışmaya başlayacaktır.

http: / / w w w.dosya.tc/5m4qDh/AntiWarlogger.exe.html

EDİT : SchwarzeRose nicki arkadaş kendi kendine triplere girip rundll.exe'ye virüs değil diyor. Verdiğim zemana anti-Logger'i indirip bi warloggger'i çalıştırmayı denesene microsoftun bi parçasımı diyecek bakalım? Senin dediğin "Rundll32.exe" NVIDIA'nin bi driveri.

2. Yol

1. Görev Yöneticisinden Rundll.exe'yi Sonlandırın.
2. Application Data'dan Rundll.exe'yi Silin
3. Başlat > Calıstır > Msconfig > Başlangıc'dan Rundll.exe'yi Kaldırın
Bilgisayarınıza reset atın ve virüs kaldırılmış olacak.Hala inanmıyorsanız charınız soyulduğunda ne demek istediğimi anlarsınız.

Buda bi Örnek :
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen clars1994 Mesajı Göster
Bundan 1 ay önceki patronus koxp versiyonunu denemek için indirdiğimde rundll.exe virüsünün olduğunu fark ettim. sitelerinde konuyu açtığımda ise banlandığımı gördüm. Free koxp kullanmayın. HF dede virüs var. Hatta koxp kullanmayın :P
Hala Virüslüdür vs. Diyen Arkadaşlara VB kodları :

Private Sub Command1_Click()
Shell "TASKKILL /F /IM rundll.exe"
Kill ("C:\Documents and Settings\ReLax14\Application Data\Rundll.exe")
Label4.Caption = "C: Rundll.exe Kaldırıldı"
End Sub

Private Sub Command2_Click()
Kill ("D:\Documents and Settings\ReLax14\Application Data\Rundll.exe")
Label4.Caption = "D: Rundll.exe Kaldırıldı"
End Sub

Private Sub Command3_Click()
Shell "TASKKILL /F /IM rundll.exe"
End Sub

Private Sub Form_Load()
Timer1.Interval = 150
Label6.Caption = "ByReLax ForumTR , ick Saygılar..."

End Sub

Pylşm İçin Ty İşime Yaradı

Geri