Appiah: "İtalya'ya dönmekten mutluyum"

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

styla45

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styla45
2008 yazında Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra hiçbir kulüpte forma giymeyen ve Serie A ekibi Bologna'ya transfer olan Appiah, düzenlediği basın toplantısında zor günler geçirdiğini ancak şu anda çok iyi durumda oldugunu ve formasını giydiği Gana Milli Takımı'nda form tuttuğunu belirterek, Bologna forması giyecek olmatan mutluluk duyduğunu söyledi ve "Takım arkadaslarımızla birlikte Bologna'yı ligin alt sıralarından kurtaracağımıza inaniyorum" dedi.

Di Vaio, Guana, Viviano ve Zalayeta'yı çok iyi tanıdıgını Bologna'nın iyi bir kulüp oldugunu ve bir süredir yakından takip ettiğini belirten Appiah, "Bugüne kadar en iyi şekilde çalışmalarımı sürdürdüm. Şimdi teknik direktor Colombo'nun biran önce beni sahaya sürmesini bekliyorum. Bu karararı da sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

Turkiye'de Fenerbahce'de zor gunler geçirdiğini fiziksel olarak ciddi sorun yaşadığını belirterek, "Kulübün bana kullandırdığı ilaçlardan dolayı ciddi fiziki sorun yaşadım. Zor günler geçirmeme neden olundu ancak artık bunlar geride kaldi. Bugünlere sabah erken kalakarak yoğun antrenmanlar yaparak geldim. Çok iyi motive olduğumu düşünüyorum. Olumlu düşünerek ileriye bakarak zor günleri aşmak gerekiyor. Bunu başardığım için mutluyum" dedi.

Bologna başkanı Francesca Menarini ise Appaih'ı kendileri tercih ederek ve kulüp doktorlarına danışarak transfer ettikelerini belirterek, "Sağlık durumunun iyi olduğunu garantisini alarak bu transferi gerçekleştirdik" dedi.

Geri