ArkadaşLar Bir Dk İçeri Bakarmısınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

karakabus6

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
karakabus6
Selamın Aleykum .
ArkadaşLar Uzun Zamandır Cs Oynamıyordum.
Ama Tekrar Döndüm . Bnde İnanamadm Eskisinden Güzel Oy-
nadıgıma:D:D Nese Klan Arıyorum Güzel Serverda Oynuyan Klan Arıorm King Abilerim Bakarsanz Sevinirim Bi Zahmet...

Aneztezi Diyorki...
TÜRKÇE ALFABESİ KULLANIN LÜTFEN
q yeRine g
w yeRine v
~Mike `Lu & 0q

saçma saçma konular açıyorsun....

ANestezi Hep boş konu acıyoRsun ModeratoR e biLdiRcem geRekeni yApsn.

q g diyorsunda r leri büyük yapıyorsun. Ragıp ' a göre zaten g harfi falan saçmalık yerine q gelsin dimi ragıp

Biraz takip ettimde bu foruma faydadan çok zararın var boş konu açıp duruyorsun .

By MeRic menenjit mi var sende düzgün kullansana şu Türkçe'yi . Büyüklü küçüklü yazmaktan vazgeç herkes sana sinir oluyor farkında değilsin !

Meric Kime Bilriyorsan Bildir Sen Daha Türkçeni Bilmiyorsun Boş Konuşma . Aeropostale Haklısın Abi Abi Diyorum Çünkü Yaşım 15 Bundan SOnra Bş Konu Açmam .

Bu Şimdi Boş konu deiL mi :) Bide imzanda q yerine G kuLLan dionda Nickinde q vaR :)

Meric Kime Bilriyorsan Bildir Sen Daha Türkçeni Bilmiyorsun Boş Konuşma . Aeropostale Haklısın Abi Abi Diyorum Çünkü Yaşım 15 Bundan SOnra Bş Konu Açmam .
bende clan arıom xD varda team yok (:

x) Bu Meric Heryerden Cıkıor :D

Wamp!R Sninde Ne b0k oLduğunu biLiyoz.

Meric şu an yetkim olsa 3 ay ban atmıştım sana ama mazide kaldı :)

Meriç Çok Konuşuyorusz Kes Şu Sesini Artık . Ss Aldırma Bana Düzgünce Konuş . Kendini Bişey sanma

Beyler boşverin ya, neyse ney arkadaşımız clan arıyor neden saptırıyorsunuz konuyu ? Varsa clan biri alsın iyi player demekki bir şans verin bence ;)

~`b!onicK.# Saygılarımı sunarım netbilgini ailesine.....

Kardeşim Boş ` sa Neden Bişeyer Yazıyorsn .

[quote="~By.']Wamp!R Sninde Ne b0k oLduğunu biLiyoz.[/QUOTE]
bak genç bi daha luzumsuz tartısma yaratıp millete satasma , millet sana harbiden tav oluyor , adam ol yoksa kocaeli cs'cileri sana yapacagını bilir ;) .

yhaF aRkadsm Defolun Gidin İnsanca Güler Yüzle Abi Diyorum Anlamıyonuz Dha NapaBİlrim ben .

Saçma sapan konular açmayın arkadaşlar konu yoruma kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri