ArkadasLar FrapsLa Movie Cekerken 15 Saniye Sonra sXe Hatası Verior Lütfen Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hacoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

hacoo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hacoo
Arkadaslar Bana A'dan Z ' ye Kadar Movie Nasıl Cekilir İnce Ayrıntısına Kadar Ögretec Birisi Warmı ... Lütfen Cok AciL Lazım...

Forumda bunLa ıLgıLı bırcok konu var ! SAbit de bıLe var !

Biliyorum ama Ben denedim olmadı arkadasım ... 1 yarım etseniz ?

Sxe Fraps Engelliyor Demmekki İnce Ayrıntılı Olarak Resimli var Anlatımlar Oralardan Bakabilirsin Gamecam ile Çekeblirsin

sXe açmadan kullansana Fraps'ı benim bildiğim sXe ile Fraps aynı anda açık olmuyor..

Önce Record alıcaksın.Sxe Kapatıp Recordu Açıp izliceksin.Recordu izlerken Fraps Açık olucak ve hata verip atmıcak.çünkü sxe kapalı olucak.Recordu izlerkende Fraps'tan Beğendiğin Sahneleri Kayıda Alıcaksın :)

Önce Record alıcaksın.Sxe Kapatıp Recordu Açıp izliceksin.Recordu izlerken Fraps Açık olucak ve hata verip atmıcak.çünkü sxe kapalı olucak.Recordu izlerkende Fraps'tan Beğendiğin Sahneleri Kayıda Alıcaksın :)

Record nasıl alcam ?

Oyundayken record.isim.dem sonrate playdemo isim.dem yazcaksın . Demoyu kaydetmeyi durduracak sonra sxe kapa consaola playdemo.isim.dem yaz sonra viewdemo isim.dem yaz f2 ye bas ordan ayarla :)

Geri