Arkadaslar Güzel bir oyun ısteyenler desteklesın !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rbLotez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Konu yararlımı ?

• Ewet son derece

Oy: 42 75.0%
  • Farketmıyor

Oy: 3 5.4%
  • Yararsızz

Oy: 11 19.6%

• Kullanılan toplam oy
    56
0
EXE RANK

rbLotez

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rbLotez
Günümzde pek cok yayılan bu Gh denılen hileyi Kınıyoruz arkadaslar konuyu acmamdakı sebeb bu gh kullnan arkadaslara seslenıyorum ::

Gh kullanan arkadasların farkına varamadıgı seyler ::

- Gh bir sfrlk alıcm dıorsunuz sonra bagımlı olurosunuz ve O nadır denen adama bır ton para yatırıorsunuz ..

- 2. aslında Bir kisinin king olması sadece fragla bellı olmaz esas olan playerın Saygılı , Beyfendı olmasıdır Zaten bole olunca gerısı gelıyor ..

- 3. Gh kullanınca sadece kendınızı kandırrsınız baskasına bır zararınız olmaz

- 4. dıyebılırsınız ben gh yım sen otur agla dıe benım aglamama gerek yok cunku bır temız playerlar her zaman birligiz beraberız aglayacak bır kısı varsa oda sızlersınızz .

-5. ve son Dıyecegım Verdıgınız paralar o kadar kolay sıze glmıyor Ananız babanız o paraları kazanmak ıcın cok buyuk seylere gogus gerıolar sırf evıme ekmek parası ***ureyım dıyee ..

BEN SADECE BU FIKIRLERIMI DILE GTRMK ISTEDIM ..

OKUYAN ARKADASLARA TŞKKR EDRMM ..

ASIL SABIT OLMASI GEREKN KONU BUDUR BENCEE !

BENIM TEK HILEM BİLEGİMDİR :) AyıkOL

-rbLotez` ;REAL *
. HER TURLUU !!

Arkandayım KArdeşim heLaL Sana.

K.b pc rest atdm saglam cfg olan mesaj atblrmi ?

saolun arkdslar destkler ıcın

Durmak yok yola devam moruk :D

kardesım her turlu arkandayım gh cılerı kınıyoruz ama onlar o kadar utanmaz ınsanlarkı bunu okuyp gulerler YAZIk !, ve son dıyecegım amk gh kullanan bebelerı buraya yazı yazmayın sıkerım amınızı .

+Destek Sabit !! . :)

kardeşim sen 5 tane yazmışın ama daha çok yazılcak şey varr + destek ...

Herkesin özeli kendine.Herkes kendi bildigini okur.Kim ne yapmak isterse yapar.Orayada para verir burayada.

Boş boş 100'lerce konu açıyorsunuz.

Konu Lock #

şimdi güzel kardeşim güzel bi konuya değinmişsin ama;
Nadir'ide kınamamak lazım adam o' yoldan para kazanıyor. sonuçta HARAM para deil niye diye sorucaksanız
siz ona para yatırıyorsunuz oda size HİLE veriyor ! hiç biyerde bulunmayan 10 numara bir program temin ediyor size
paranızı yemiyor yani;

eminim nadir'yerine sen olsan sende satış yapardın bana yapmazdım deme inanmam kardeşim :)

+ Netbilginie yeni uye oluyor 2 gunluk player FRAG + movie paylasıyor attıgı hs veya 10 numara oyun oynuyor ben buna kıng bılek demem arkadas.. :)
+ çalışan bi adam mesela aylık 600 700 lira gelırı var adam dedıqım okumayan 18 17 yaşlarında çocuk gider her ay paşalar gıbı parasını yatırır hılesını alır gerı kalan parayada ustune başına bişeler alır dimi ama.
+ bu devirde paran varsa isteyince olur tabiki çalışarak Counter'de kingsin kardeş

+ Gh0s7 h4x RECORD ve SS lerde anlaşılmaz Anca adam oynarken sen onun pc'yi teamvıverden ızlıyeceksın oyle gorursun..

+ bu sözüne 100%100 katılıyorum --
- 2. aslında Bir kisinin king olması sadece fragla bellı olmaz esas olan playerın Saygılı , Beyfendı olmasıdır Zaten bole olunca gerısı gelıyor ..

Selametle ;​)

cok dogru demişşin ama bugun sabah kasarken senide gördüm , gereksiz laflar yapıyorsun gh olmayanlara ghsin felAn diyorsun [kAte]ye dedigin gibi :)

+destek [arkandayız:D]

şimdi güzel kardeşim güzel bi konuya değinmişsin ama;
Nadir'ide kınamamak lazım adam o' yoldan para kazanıyor. sonuçta HARAM para deil niye diye sorucaksanız
siz ona para yatırıyorsunuz oda size HİLE veriyor ! hiç biyerde bulunmayan 10 numara bir program temin ediyor size
paranızı yemiyor yani;

eminim nadir'yerine sen olsan sende satış yapardın bana yapmazdım deme inanmam kardeşim :)

+ Netbilginie yeni uye oluyor 2 gunluk player FRAG + movie paylasıyor attıgı hs veya 10 numara oyun oynuyor ben buna kıng bılek demem arkadas.. :)
+ çalışan bi adam mesela aylık 600 700 lira gelırı var adam dedıqım okumayan 18 17 yaşlarında çocuk gider her ay paşalar gıbı parasını yatırır hılesını alır gerı kalan parayada ustune başına bişeler alır dimi ama.
+ bu devirde paran varsa isteyince olur tabiki çalışarak Counter'de kingsin kardeş

+ Gh0s7 h4x RECORD ve SS lerde anlaşılmaz Anca adam oynarken sen onun pc'yi teamvıverden ızlıyeceksın oyle gorursun..

+ bu sözüne 1000 katılıyorum --

Selametle ;​)

++++++++++++++++++

la kate zaten gh destek arkandayım kardeşim

bela tk'nın destek vermesi ne güzel :D

Konu sabiT pLs . Herkes bole adam olsa oyunun tadi o zaman cıkar ısde , destek ..

Geri