0
EXE RANK
rbLotez
Fexe Kullanıcısı
Günümzde pek cok yayılan bu Gh denılen hileyi Kınıyoruz arkadaslar konuyu acmamdakı sebeb bu gh kullnan arkadaslara seslenıyorum ::
Gh kullanan arkadasların farkına varamadıgı seyler ::
- Gh bir sfrlk alıcm dıorsunuz sonra bagımlı olurosunuz ve O nadır denen adama bır ton para yatırıorsunuz ..
- 2. aslında Bir kisinin king olması sadece fragla bellı olmaz esas olan playerın Saygılı , Beyfendı olmasıdır Zaten bole olunca gerısı gelıyor ..
- 3. Gh kullanınca sadece kendınızı kandırrsınız baskasına bır zararınız olmaz
- 4. dıyebılırsınız ben gh yım sen otur agla dıe benım aglamama gerek yok cunku bır temız playerlar her zaman birligiz beraberız aglayacak bır kısı varsa oda sızlersınızz .
-5. ve son Dıyecegım Verdıgınız paralar o kadar kolay sıze glmıyor Ananız babanız o paraları kazanmak ıcın cok buyuk seylere gogus gerıolar sırf evıme ekmek parası ***ureyım dıyee ..
BEN SADECE BU FIKIRLERIMI DILE GTRMK ISTEDIM ..
OKUYAN ARKADASLARA TŞKKR EDRMM ..
ASIL SABIT OLMASI GEREKN KONU BUDUR BENCEE !
BENIM TEK HILEM BİLEGİMDİR
AyıkOL
-rbLotez` ;REAL * . HER TURLUU !!
Gh kullanan arkadasların farkına varamadıgı seyler ::
- Gh bir sfrlk alıcm dıorsunuz sonra bagımlı olurosunuz ve O nadır denen adama bır ton para yatırıorsunuz ..
- 2. aslında Bir kisinin king olması sadece fragla bellı olmaz esas olan playerın Saygılı , Beyfendı olmasıdır Zaten bole olunca gerısı gelıyor ..
- 3. Gh kullanınca sadece kendınızı kandırrsınız baskasına bır zararınız olmaz
- 4. dıyebılırsınız ben gh yım sen otur agla dıe benım aglamama gerek yok cunku bır temız playerlar her zaman birligiz beraberız aglayacak bır kısı varsa oda sızlersınızz .
-5. ve son Dıyecegım Verdıgınız paralar o kadar kolay sıze glmıyor Ananız babanız o paraları kazanmak ıcın cok buyuk seylere gogus gerıolar sırf evıme ekmek parası ***ureyım dıyee ..
BEN SADECE BU FIKIRLERIMI DILE GTRMK ISTEDIM ..
OKUYAN ARKADASLARA TŞKKR EDRMM ..
ASIL SABIT OLMASI GEREKN KONU BUDUR BENCEE !
BENIM TEK HILEM BİLEGİMDİR

-rbLotez` ;REAL * . HER TURLUU !!