Arkadaslar Hepınız Kendıne Iyı Baksın Benden Bu kadar Gıdıyorum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

assubay06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
assubay06
Arkadaslar Benı Seven Sevmeyen Butun Arkadaslarıma Tesekkur Ederım Ama bende Bu kadar Benı Istemeynler Var Benı Istemeyen Yerde Bende Duramam Iyı Ve Kotu Gunlermız Oldu Hepınızı Cok SEvıyorum Hepınız Allaha Emanet Olun Kendınızı Uzmeyın Umarım Bensız Daha Guzel Olur Sıtenız Sızlerı Cok Sevıyorum Hepınız Benım Vucumdundan Bı Parcasınız Hepınız Kendınıze Iyı Bakın GG !

yapma be kardeşim sendemi sen yapma bari nese paylaşımların 4 herşeyinle güseL günlerdi kendine iyi bak kardeşim bb ! :(

nie qıdıosn admınlerle flnmı sorun oldu ? kendı fıkrın bırsey dıemeyız neyse kaRdesım a.e.o ;)

Arkadaslar Hepınızı Cok Sevıyorum Benı Unutmayın Hepınız Allaha Emanet Edıyorum :( Hepınızı Cok SEvıyorum Unutmayın Benı !

Ya kardeş unutmayızda Gitme !

Of Be Arkadasım Of Sendemı Ya Beyler Ailemız Yavas Yavas Yıkılıor Kardesım Gıtme Be pyscho da gıttı herkes gıdıor yavas yavas duygulandım aılemız yavas yavas yıkılıyor beyler bısey yapmamız lazımmm :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:T:T:T

Off Sikecem Sızıde Heee Oc ları Cfq Paylasın Bıraz Ebenızı Sıkecem Svapl Oc Senın Kahrınımı Cekecez Sıktır gıt kahpe Cehenneme Kadar Yolun Var Oc yaw Bana Cfq Paylasın Sıkerım ebenızı !

Nereye kaRdeş Sen Bari YaPma :S KiB aeo qq. :(

ne diyon la sen kendini bilmez Serseri ! adam ol alırım aklını ağzımı bozma sewiyeni takın !

tamam beyler uzatmayın zafer kanqa bole konular acmak yasak konu kiliT..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri