Arkadaşlar Kararsızım Lütfen Bana Yardımcı Olun.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okaninal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4
EXE RANK

okaninal

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
okaninal
Arkadaşlar 1.6 Başlamak İstiyorum Sizce Başlıyımmı Yoksa Kalayımmı Ama Sırf Siz 1.5 oynuyonuz Diye 1.5 Oyna Demeyin

1.6 Başlama İstememin Sebebi Daha Cok Turnuva.
herkes 1.6 oynuyor
yapı bakımından daha teknik bir oyun.

Lütfen 2. Kez Söylüyorum Sırf Kendiniz Oynuyorsunuz Diye 1.5 Oyna Demeyiniz.

CSS basla bence

counter strike source

bnce 1.6 başla o dha güsel ...dediğin gibi dha tekn,k ;)

Okan Kardesim Bikere 1.6 Kalitesiz ve Korumasız Ama Nedense Herkez 1.6'yi Seçiyor Dedigin Gibi Turnuvaları Fazla Sağlam Oyuncusu Fazla
Ortamı Fazla Hatta 1.6 CD 'si Suanda Yanımda Duruyor Bende Kursammı Diye Düşünüyordum :)

Başla Tavsiye Ederim Fakat 1.5 'den Kopma Bende Kuruyorum 1.6

Eğer turnuva için geçiyorsan hemen karar verme 1-2 güne turnuva duyurusu yapıcaz ;)

Bunuda burda duymuş oldunuz süprizi kalmdı ama olsun ;)

:).... 1.6 İndiriyorum. Kararımı Verdim Ama 1.5 Kopmıcam.(Yada Belki Ekran Kartım Geldikten Sonra Başlarım).

Ben denedim olmuor arkadaş 1.6 awp zoom gec acılıor kels desen felek gibi sekior..

Ben denedim olmuor arkadaş 1.6 awp zoom gec acılıor kels desen felek gibi sekior..
1.5 nasıl alıstıysak onada alıscaz kardesım :) hem 1.6 da zoomcu kelimesi kullanılmıyor awm zoom acıp yuruyor herkes :)

vay turnuva var ha ^^ :D

Okan Cs Bırak olm :D iş değil valla , Çocuk Oynu gibi geliyor artık

1.6 hayatımda 1 defa oynadım sadece, ondada direk clana aldılar ve adminlik verdiler, ayrıca turnuvalarda falan oyuncularının hepsini gördüm hiçbiri 1 gram etmez. Ben 1.6 oynadım 1 hafta boyunca sonrasında tekrar 1.5'e döndüğümde eski formumun olmadığını gördüm. Yani 1.6'daki elemanlar bildiğin Bottan farksız. Git bot seviyesini High yap veya Expert yap online'dan daha güzek oynuyorlar.

Çok Haklısın Zaten 1.6 'nın Koruması Olsa 1.5'deki Gibi Ozaman Oynanıcak Hale Gelebilir

Bnce 2sini de oyna .) cs 1.6 Da Oynadığında cs 1.5 Aiminde mükemmeL artış Hssediyosn . :)

Yorumlar İçin Sağolun 1.6 Başlamamın Büyük Bi Sebebi Zaten Acayip Bir Şekilde Sıkılmış Olmam.

Konuyu Kapatıyorum Okan'cım Gereksiz Konu Bence.:)

Konu Yoruma Açılmıştır.Monarc Ne Yaptıgını Sanıyorsun :) sence Gereksiz konuysa Bence Değil Rütbe Olarak Benden Üstün Olan Birisinin emriyle Veya Benden üst rütbeli olan birisi kitleye bilir konuyu:) Modlugunun İlk Gunlerınde Bozuşmayalım.2 tane admin yorum attı gereksiz olsaydı onlar kitlerdi kafanı yorma :D

Konu Yoruma Açılmıştır.Monarc Ne Yaptıgını Sanıyorsun :) sence Gereksiz konuysa Bence Değil Rütbe Olarak Benden Üstün Olan Birisinin emriyle Veya Benden üst rütbeli olan birisi kitleye bilir konuyu:) Modlugunun İlk Gunlerınde Bozuşmayalım.2 tane admin yorum attı gereksiz olsaydı onlar kitlerdi kafanı yorma :D

hakLısın Ama baska bısı dıecktım ama argolu olcaktı :) Okan Sen ne İstiorsan Onu Yap kardesim Baskalarının Kararıyla iLerLeme Derim Ben :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri