Arkadaşlar Yardımcı olurmusunuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan diRiLiş-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

diRiLiş-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
diRiLiş-
Arkadaşlar Sizden Bi ricam olacak BEn bileğimi kuvvetlendirmek istiyorum Ve kendime göre Yani kendimi eğitebilecek Map arıyorum Bileğim hiç kuvvetli degil bileğimi Kuvvetlendirirsem Def oynıycam Aceba bana göre Map yapabilirmisiniz Yada varsa Link koyabilirmisiniz Çok lazım Bilek kinq olmak istiyorum Konu Taşınmasın Burası daha uygun olur

Kaç Senedir Cs Oynuyorsun Kardeşim Yardımcı Oluruz

pro map larda kas birz def olrak zatn kendini geliştirirsin..

Yaklaşık 1 senedir

pro Maplarda oynamak biraz Zaman istiyor Da

Konu yardım bölümüne taşınmıştır ...

Eywllah Sav0

evt bişi sölicek yokmu

oyuna girince kill yaz süper hs atarsın. Sxe engellemio
:D

Arkadaşlar Sizden Bi ricam olacak BEn bileğimi kuvvetlendirmek istiyorum Ve kendime göre Yani kendimi eğitebilecek Map arıyorum Bileğim hiç kuvvetli degil bileğimi Kuvvetlendirirsem Def oynıycam Aceba bana göre Map yapabilirmisiniz Yada varsa Link koyabilirmisiniz Çok lazım Bilek kinq olmak istiyorum Konu Taşınmasın Burası daha uygun olur

iceworld de expert bot'larla oyna 2 tane expert karşıya at oyna biraz ezsinler seni ezile ezile gelişirsin..

Düzgün Cevap vericek yoksa Konu kilitlesin Bişi istiyoruz sizden

Verilicek bişey yok, ben bile netten sıkılınca kapatırım modemi açarım Dust_2 20 bot atarım karşıya onlarla oynarım. Sadece botları izliyerek bile ses kasabilirsin ve ses kasmada uzman olursun, ben şuanki durumumu botların oynamasına borçluyum bi bi gerçek.

13 senedir oynuyorum bu oyunu 97'de başladım hala devam ediyorum, üstümede tanımam.

Dediğim gibi yap, benim def cFG'm var forumda onu indir 6 kb hemen, aç onu at karşıda 10 bot onlara karşı oyna onları iyi izle ve dikkat et.

o Cfg bura link koyarmın Burç

Geri