ArkadsaLAr bende Pıng sorunu var Yardım Lutfen.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kkjj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kkjj

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kkjj
Öncelikle Selamün aLeyküM Hergezin Bayramı Kutlu 0lsun.

Arkadaslar Ben pc CS yuklemısdım saten onceden 1 ay falan normal oynadım dun aksam oynarken bırden lag mı pıngmı anlayamadım kasmaya basladı.Öldüğümde Adamı izlerken çok takıla takıla gosterıyor ama ben oynarken bısı Yok . Ama Adam karsıma cıkınca cok kasıyor.Arkadaslar Lutfen Yardım . Modem resle derseniz modemlı değıl Masa ustu pc ama modemlı değil.

Şimdiden Teşekkürler

Ağ bağlantılarıma sağ tıkla özellikler de bağlantıyı devre dışı bırak sonra tekrar etkinleştir.Oda olmadı ne zaman bozulduysa 1 gün öncesine sistem geri yükle.

ilk önce bu dediklerimi uygula kardeşim .

1.Avastın son cıkan Virus programı ıle PCNİ tam tarat . :)
2.İnternet Hızın'ada baglı tabi 1024 se kasar. benım 3mb ping 20 den yukarı cıkmıo .
3.Cs için Kablolu modem onerırım sana kardesım kablosusda sıkıntı yasıyablırsın
4.Csyı kurarken 56kmodem secenegını tıkla ole kur

bunlarda olmassa Saglam FORMAT cak pcne 1bucuk saat surer herelde .:]

Cok sağolun Hepsini deniyecem

8 mphs net hızım var pingimi daha 30 dan aşağıda görmedim :D 8 mphs rateleri yazıyorum ms + choke tavan o zaman oyun oynanmıyor ama pingim 3 ile 6 arasında değişiyor :)

1.Pcn Iyıyse Kaspersky Anti Virüs Kur Pcni Güzelce tarat öyle dene...
2.Cs silip yeniden yükle çünkü bazen cs dosyalarına virüs karışabiliyor ve taratmana rağmen temizlenemiyor bende olmustu o yuzden cs silip dene
3.Eğer bunlardan hiçbiri işe yaramazsa en temizinden bi format çek sorun morun kalmaz :)

CCleaner yükle kullan ;)

bende 8bm internet var ama ping 30 altına zor düşüo ne işse alt yapıdanmış öle diolar :D hatayın alt yapısı dandik :D

Avatasın son sürümüünün programı ıle tarattım hıc bır sorun cıkmadı .

Geri