arms of tr # -n o v A.` <C> LÜTFEN OKUYUNUZ !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zarathos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

zarathos

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
zarathos
Öncelikle Hepinize S.a ArkadasLar.. İsmim Doğancan Kingof'da KasanLar Az Çok TanırLar Beni cs1'de top15 1.yim Sw'de Kasarken pLayboy <FF> mi ne geri se Geldi Swde O Kadar Adamın İçinde anama Bacımı Söwdü herKezin İçinde Sağ Olsun adminLer BanLadı Tekrar Fake ~1 NickLe Gelmiş.. Gel Ws Atak Ws Atak Lan GeL dedim ATak İp Werdi. 25 - 3 Yendim ( SS ) WAR Record'a Aldım Yok seni O NickLe Gezdirmem NickinLe girer söwerim Rank Düşerim HeRKezLe Aran BozuLur... Sw AlmazLar BiLmem Ney.. Bu KonusmaLarın Hepsi Record'da waR. Ben Normalde Öyle SS miş Falan Pek almam Sevmiyorum Cünkü Öyle SeYLeri HerKez Kendini Büyük GösterMe Peşinde Ben Neysem Oyum SS & Record Koymayı BiLmediiqm İçin Koyamadım İnanacaqınızı Düşündüm Koymayı bilmiyorum Cünkü .. ama yok İnanmıyoz SS wer Record Wer DiyenLere Msn Adresi yasak Her Sitede Olduqu Gibi ama wermek zorundayım dogan@cwdeen.com ekleyin Atiym HerKez Diyo SS Atım Sanki 3D 'de SS 'de Görüküyo Kapatıyolar SS alıyolar Video Çekiyolar 3d diyenLere İnat Diyolar : Bende Record alıyom Atyıom 3D Acın İzleyin :) Warsa Yanlısımız Moviemizi Yapın :D Hadi Hepiniz AEO Sevdim Ama Siteyi GüzeLmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri