Aşk Sözleri

Her Aklıma Geldiğinde KöşEye Bir Yıldız Atıyorum,şImdi O Kadar Çok Yıldızım Olduki Artık Benimde Bir Gökyüzüm Var:))

Hayat Bu Nelere AlışMadıkki Kaygıya,tasaya,kedere,meteliksiz Gezmeye Ama En Kötüsüde Sevipte Sevilmemeye....

Tatlı Biri Vardır Sevilmeye Değer, Güzel Biri Vardır Görülmeye Değer, Dostlar Vardır özlenmeye Değer ama Biri Vardır Can Vermeye Değer;

Mesajımı Okuyorsa Eger...

Seni Sevdiğimi Bi Türlü Anlamıyorsun....benim Anlayamadığım Da Seni Neden Sevdiğim...

DertleşMek Için 1 TuşLa,birisine Sarılmak Için 2 TuşLa,eğlenmek Için 3 TuşLa, Mutlu Olmak Için 4 TuşLa,hepsini Istiyorsan Benim Numaramı TuşLa

Eğer Geceler Seni Sevdiğim Kadar Uzun Olsaydı Dünya GüneşE Hasret Kalırdı...

Elimde Denizden Çaldığım Bir Midye Denizden Öyle Uzak Ki Tıpkı Seninle Ben Gibi Aramızdaki Tek Fark Midye Denizin Ben Senin Hasretinle Yaşıyorum

Bir Pınarsın Içilen Ama Hiç Kanılmayan,seveni Yanıltmayan Sevince Yanılmayan Özleyen Sen,özleten Sen,özlenen Sen!varken Dokunulmayan,yokken Dayanılmayansın..

Seni Bir Serçenin GözyaşLarını Sevdiği Kadar Seviyorum. Diyeceksin O Kadar Azmı Diye Ama Unutma Serçeler Ağlarsa Ölürler Bİtanem

Sen Bir Pınarsın İçilen Ama Kanılmayan Seveni Yanıltmayan Sevince Yanılmayan Varlığına Doyulmayan Yokluğuna Dayanılmayan

Dünyadaki Tüm Ağaçlar Kalem Olsa Ve Tüm Denizler Mürekkep Yinede Sana Olan Sevgimi Anlatamam...

Her Vazgeçişlerin Bir iç Hesaplaşması Ve Bir Mağlubiyeti Vardır!,ama Her Vazgeçen Kaybetmiş Değildir!,biliyorum Kazanmak için Bazen Çekip Gitmek Gerekir

Bildiğim Tek şey Benim Hiçbir şey Bilmediğim... Bilmediğim Tek Şey ise Aşktır.... çünkü Aşkın Zaman Ve Mekanı Yoktur.....

Bİr Sen Varsın Aklımda, Bİrde Yalnızlkk Yanımda, Bİr Senİ Sevdİm Delİce Bİrde Ölümü Seçtİm Senİn Yokluğunda...

Düşünmek Bazen Yanında Olmaktan Daha Fazla Zevk Verir insana..özlem Duyarsın,değer Biçersin,kısacası Seviyorum Dersin O Seni Duymasada...

Biliyorum Sen Güneşsin Etrafında Binlerce Gezegen Var,ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

Ben Her Gece Sen Uyurken Dalga Olup Vururum Sahile, Rüzgar Olup Esiyorum Sessizce, sen Uyurken Yüreğim Geliyor Seni Örtmeye Bensizken Üşürsün Diye....

Neden Durmadan Yağıyorsun Yağmur!?neyi ıslatmak Istiyorsun!?cadde ıslak,kaldırım ıslak!gözlerimi ıslatmak Istiyorsan Eğer Onlar Zaten ıslak....

Hani Kardelen Göğe Aşık Olurda Başını Toprağın Altından Çıkarır Ya, zemherİ Yüreğim Derki; Yüreğinde Kardelen Kadar Cesaretin Yoksa Sakın Aşık Olma...

Geri