Aşkım Ben Süt Bazlı...

0
EXE RANK

Oğuzhan Eren

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Oğuzhan Eren
Aşkım ben süt bazlı karamel soslu extra buzlu frappuccino söylüyorum sen ne diyorsun? + Hayırlısı be gülüm :))

"bana bir arf öğretenin kırk yıl kölesi olurum. angi arf olduğunu anladınız siz" bir roman :)

Lidyalılar parayı bulmuş olabilir, ama para üstüne sakız vermeyi Türkler buldu :)

Kadın 56 yaşında, duygusal,romantik,kalbimin anahtarı olacak aşkı arıyorum diyor..seni bu yaştan sonra ingiliz anahtarı bile açamaz be teyze :))

Kadın tv de evlenmeye çıkmış. Hala "Ben zor bi bayanım" diyo. He kıçımın kenarı he :)

National Geographic'de 2 saatte anlatılan kuşu ,Yaban TV'de 2 dakikada vurdular, ülkemi seviyorum :)

Dünyada tek erkek kalsan bile sana bakmam diyen kadın sana seslenıyorum : bi düşünsene öyle bi durumda adam sana bakar mı?

BİM den alışveriş yaptık,fiş iddaa kuponu gibi,en yüksegi çerezza 1.95 oda handikaplı galiba :D

Bir kilo pamuk mu daha yumuşaktır yoksa pembe pantolon giyen erkek mi?

‎''İçinde taso var mı acaba?'' kurnazlığıyla, en şehvetli dokunuşlarımızı cips paketlerine feda ettik 90'larda.'' :)

Giydikçe açılır diyen tezgahtar,uzadıkça şekle girer diyen kuaför, zamanla unutursun diye teselli veren arkadaş bunlar hep aynı örgüte üye :)

Erkek milletine susuzluktan öldüm bir bardak su ver desen kalkmaz, halısaha maçı var de kıta değiştirir :)

Trip atmayan kız mı olur lan? Gol atmayan Messi gibi, servis atamayan Nadal gibi. Parası olmayan Ali Ağaoğlu gibi. O ne öyle? :)

Cennet annelerin ayakları altındadır..! Demek ki annem “Seni ayağımın altına alırım!” derken hep iyiliğimi düşünüyormuş :))

Tipsiz Safinaz için bile iki erkeğin kapıştığı bir dünyada neden yalnızız diyen kızlar var... Adalet yok kızlar .. ondan hep ondan :))

Allah diyen aslan gördük, KPSS’nin son S’sini söyleyen anne henüz görmedik :))

Kızı akşam yemeğine çıkarmış,tavuk dürüm yedirmişsin,sonrada diyorsunki ben nerde yanlış yapıyorum.Dürüm doyurmaz,ekmek arası söylicektin :)

Facebookta parantez içinde tanımayan eklemesin yazan gerizekalı kız 1200 erkekle askerlik şübesindemi tanıştın..

Boy 1.65 aradıgı erkek 1.90 beraberlik 3.70

Geri