atakan.cx@w.cn MSN ADRESİ İŞ YAPMAYIN SAKIN DOLANDIRICIDIR.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thefLy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

thefLy.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
thefLy.
Arkadaşlar bana CS3.kingofcs.com ortağı olduğunu söyledi adminlik alayım dedim. Bana wall da satıcam demişti ona yok demiştim. Nadir amcasının oğluymuş :lol: neyse turkcell 15tl gönderdim adminlik ve GHOST verecekmiş :) bende ghostu çok merak ediyorum diye nalet olsun yengeç burcuyum kafama takınca yapıyorum herneyse yolladım sonra direk engelledi. Böyle İNSANLARA GÜVENMEYİN ALLAHINDAN BUL

HARAM OLSUN SANA O 15TL HARAM ZIKKIM OLSUN.
Çok moralimi bozdu MADEM 15TL İHTİYACIN VAR SÖYLE ATALIM NİYE DOLANDIRIYORSUN ŞEREFSİZ.
TÜM İNTERNET ALEMİNE REZİL ETMEZSEM SENİ.

R10 NERE BİLİRMİSİN ;) Oyun Dünyası Bölümünde adın ÇIKACAK KOÇUUM HARAM OLSUN O 15TL SANA.

Arkadaşlar sakın iş yapmayın böyleleriyle.

buda TİPİ

http://img825.imageshack.us/img825/1329/31773365.png

fazla büyük oldugu için ekleyemedim foruma.

yoL al LAn.

az bile yapmış :)

bencede ben olsam 20 tl isterim :D

Sen böyle saf oldukça 100 tlde gider 1 milyarda merak etme ;)

cocuq konu açmış :]} siz saf fLn :S ok kardeşim saOalsın aynısı bizede oLmasın .] eyw

Şahıs Sizi Uyarıyor Sizde Şahıs'a Hakaret Ediyorsunuz ? O Sizce Sizin Kötülüğünüzü mü düşünüyor ? Lütfen Seviye ;) SaoLasın kardeŞim . Aklımızda Bulunsun.

yiğit sana dedm kanka benle iş yap. BU ADAM BENİDE EKLEDİ AYNISINI BANADA SÖYLEDİ BEN 3D SATIYORUM DİYİNCE TAKAS EDELİM FALAN DEDİ YOL AL DEDİM. ŞÖYLE CAHAL CUHAL KİŞİLERE İNANMAYIN. BANADA İNANMAYAN OLURSA O KADAR KİŞİYE PARALI YADA PARASIZ CFG RC WALL ATIP SATIYORUM 1 TANESİ ÇIKSIN DESİNKİ PARAMI ALDI WALL I ATMADI ŞÖYLE DANDİK İNSANLARLA İŞ YAPMAYIN HELE YİĞİT BUNU SENDEN BEKLEMEZDİM 2. OLDU BU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri